|
|
/
Browsing by Author Agulheiro-Santos, Ana Cristina
Showing results 1 to 13 of 13
| Issue Date | Title | Author(s) | | 2024 | Congelação com vidragem na conservação de carne de “porco preto” | Rouxinol, Maria Inês; Galveias, Ana; Capelo Soares, Patrícia; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Potes, Maria Eduarda; Laranjo, Marta; Rodrigues, Sara; Elias, Miguel |
| Feb-2019 | Effet du génotype et de la teneur en sel sur la qualité des saucisses traditionnelles portugaises | Laranjo, Marta; Potes, Maria Eduarda; Véstia, Joana; Rodrigues, Sara; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
| 2024 | Establishment of a tenderness screening index for beef cuts using instrumental and sensory texture evaluations | Ricardo-Rodrigues, Sara; Laranjo, Marta; Elias, Miguel; Potes, Maria Eduarda; Agulheiro-Santos, Ana Cristina |
| 2024 | Estudo do efeito de uma película reciclável na textura, cor e avaliação sensorial de carne de porco preto (Alentejano x Duroc) | Rouxinol, Maria Inês; Galveias, Ana; Martins, Rita; Capelo Soares, Patrícia; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Potes, Maria Eduarda; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Elias, Miguel |
| May-2021 | Evaluation of the Potential of Opuntia Ficus-Indica Cladodes as a Natural Flocculant for Wastewater Treatment through Simple Procedures | Trindade, Sofia; Rouxinol, Maria Inês; Nabais, João; Agulheiro-Santos, Ana Cristina |
| 2017 | Evolución de los sólidos solubles totales y acidez en uvas ‘Crimson’ a lo largo del tratamento postcosecha con aceite esencial de canela. | Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Véstia, Joana; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel |
| 2021 | Influence of the ripening stage on the quality of ‘Sweetheart’ cherry | Ricardo-Rodrigues, Sara; Agostinho, Juliana; Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, Ana Cristina |
| 2024 | Mediterranean Foods: Quality, Safety and Sustainability | Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Laranjo, Marta; Jarén, Carmen |
| 2019 | Qualidade e segurança de Paios com baixo teor em sal provenientes de raças autóctones | Laranjo, Marta; Potes, Maria Eduarda; Ricardo-Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
| 2020 | Revestimentos edíveis em frutos | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Ricardo-Rodrigues, Sara; Rouxinol, Maria Inês; Nabais, João |
| 9-Feb-2019 | Terroir influence on quality of ‘Crimson’ table grapes | Ricardo-Rodrigues, Sara; Laranjo, Marta; Coelho, Renato; Martins, Patrícia; Rato, Ana Elisa; Vaz, Margarida; Valverde, Pedro; Shahidian, Shakib; Vestia, Joana; Agulheiro-Santos, Ana Cristina |
| 2024 | The antioxidant potential of thyme and clove essential oils for preserving meat - a review | Ricardo-Rodrigues, Sara; Rouxinol, Maria Inês; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Potes, Maria Eduarda; Laranjo, Marta; Elias, Miguel |
| 2017 | Utilización de aceites esenciales para la conservación de uva de mesa ‘Crimson’ | Fernández León, Ana Maria; Laranjo, Marta; Ricardo-Rodrigues, Sara; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, Ana Cristina; Elias, Miguel |
Showing results 1 to 13 of 13
|