Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Garrido, Ana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
7-Jun-2019Academic Research on cattle’s acclimatisation process.Silva, Flavio; Conceição, Cristina; Cachucho, Liliana; Matos, Catarina; Garrido, Ana; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Infante, Paulo; Pereira, Alfredo
2020Análise sensorial de alimentos:Fundamentos e Aplicações Curso IIConceicao, Cristina; Garrido, Ana
9-May-2018Análise sensorial dos alimentos: determinantes da cadeia de produção do leite e queijo de ovelha.Pinheiro, Cristina; Garrido, Ana; Machado, Graça
28-Jul-2019Application of sensory methodology for comparing cheese made with Cynara cardunculus coagulant and animal rennet.Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Eliana; Machado, Graça; Freitas, Sandra; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Martins, Pedro; Duarte, Fátima
19-Sep-2019Efeito do extrato de Cynara cardunculus L. na degradação, hidrólise e perfil de caseínas do Queijo SerpaGarrido, Ana; Silva, Flavio; Pinheiro, Cristina; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Martins, Pedro; Gomes, Sandra; Duarte, Fátima
2020Evaluation of gas holes in “Queijo de Nisa” PDO cheese using computer visionDias, João; Garrido, Ana; Conceicao, Cristina; Gomes, Sandra; Alvarenga, Nuno
7-Jun-2019Évora cheese production systems: teaching and learning with a university-enterprise cooperation.Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Graça; Potes, Eduarda
19-Sep-2019INCLUSION OF ROCKROSE AND QUEBRACHO CONDENSED TANNINS EXTRACTS IN DAIRY GOAT DIETS – INFLUENCE ON THE PRODUCTION, CHEMICAL COMPOSITION AND FATTY ACID PROFILE OF MILKGurreiro, Olinda; Soldado, David; Fialho, Leticia; Cachuco, Leliana; Garrido, Ana; Francisco, Alexandra; Jeronimo, Eliana
2020Manual de formação ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS: FUNDAMENTOS E APLICAÇÕES CURSOIConceição, Cristina; Garrido, Ana
7-Jun-2019A Master’s Degree research: Proteomic approach on ewe’s cheese.Garrido, Ana; Silva, Flavio; Conceição, Cristina; Freitas, Sofia; Lamy, Elsa
30-Oct-2015OBSERVATORIO TERRITORIAL Y AMBIENTAL ALENTEJO, EXTREMADURA, CENTRO (OTALEX C): DE GIS A IDE.Cabezas, José; Fernández, Luis;