|
/
Browsing by Author Barroso, João Mota
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) | 2019 | Comparative study on the use of three different near infrared spectroscopy recording methodologies for varietal discrimination of walnuts | Nogales-Bueno, Julio; Feliz, Luis; Baca-Bocanegra, Berta; Hernandez-Hierro, José Miguel; Heredia, Francisco José; Barroso, João Mota; Rato, Ana Elisa |
2011 | Contribuição para a caracterização varietal da casta touriga nacional em vinhos do Alentejo | Gaspar, Luís Manuel Serrano |
14-Apr-2016 | Estudo de alternativas à monda de frutos em ameixeira japonesa (Prunus salicina L.) na qualidade e pós-colheita dos frutos | Queirós, Rui Jorge Lôro Valadares de |
14-Nov-2022 | Estudo sobre a origem do enrugamento do miolo da noz: Resultados preliminares do projeto QUALFASTNUT | Farinha, Daniela; Mendes, Maria Beatriz; Barroso, João Mota; Peixe, Augusto; Dias, António; Rato, Ana Elisa |
27-Feb-2022 | Ex Vitro Rooting and Simultaneous Micrografting of the Walnut Hybrid Rootstock ‘Paradox’ (Juglans hindsi × Juglans regia) cl. ‘Vlach’ | Ribeiro, Hugo; Ribeiro, Augusto; Pires, Rita; Cruz, João; Cardoso, Hélia; Barroso, João Mota; Peixe, Augusto |
4-Mar-2022 | Quality Assessment of Red Wine Grapes through NIR Spectroscopy | Rouxinol, Maria Inês; Martins, Maria Rosário; Murta, Gabriela Carneiro; Barroso, João Mota; Rato, Ana Elisa |
14-Nov-2022 | Utilização da espectroscopia NIR para a avaliação da qualidade em frutos secos- Resultados preliminares do Projeto QUALFASTNUT | Rato, Ana; Mendes, Maria Beatriz; Farinha, Daniela; Peixe, Augusto; Dias, António; Barroso, João Mota |
Showing results 1 to 7 of 7
|