Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 7 to 26 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
Feb-2018Caracterização e Análise das Condições de Segurança e Saúde no Trabalho em Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Feb-2018Caracterização e Análise dos Processos Produtivos em Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Feb-2018Caracterização e Análise Energética de Empresas Agro-AlimentaresGaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Nov-2014Caracterização reológica e microstrutural de emulsões água em óleo para uso alimentarLima, Gabriela; Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C.
Nov-2011Caracterização reológica e óptica de emulsões alimentares com baixo teor lipídicoBasto de Lima, Gabriela; Correia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C.
Sep-2012Caracterização Reológica e Óptica de MargarinasBasto de Lima, Gabriela; Correia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C.
27-Jan-2016Characterisation of "Catalão" and "Salsichão" Portuguese traditional sausages with salt reductionLaranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2016Characterisation of “Catalão” and “Salsichão” Portuguese traditional sausages with salt reductionLaranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luísa Cristina; Fernandes, Maria José; Fernandes, Maria Helena; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel
Jul-2021Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
7-Sep-2014Consumers sensory evaluation of melon sweetness and qualityAgulheiro-Santos, A.C.; Rato, A.E.; Laranjo, Marta; Gonçalves, Claudia
2001Determinação de parâmetros de qualidade em melão utilizando métodos reológicosAgulheiro-Santos, A.C.
5-Sep-2011Determinación del contenido en polifenoles en uva de mesa mediante tecnología NIRS.Jarén, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Rato, A.E.; Arias, N.; Arazuri, S.
Jan-2020Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic HydrocarbonsFraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M.
Jun-2015Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2017EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESARicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C.
Jan-2018Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausageDias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2022Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and textureRouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
2012Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and QualityPalma, V.; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.; Lozano, M.; Gónzález, D.
2012EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY.Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David
2017EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOSLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel
Showing results 7 to 26 of 96

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois