Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10174/2639

Title: Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds
Authors: Costa Freitas, Ana Maria
Cabrita, Maria João
Palma, Vera
Patão, Raquel
Keywords: compostos fenólicos
fermentação maloláctica
Issue Date: 2008
Abstract: O artigo refere o impacto da fermentação maloláctica nos teores em compostos fenólicos, de baixo peso molecular, dos vinhos
URI: http://hdl.handle.net/10174/2639
Type: article
Appears in Collections:ICAAM - Publicações - Artigos em Revistas Internacionais Com Arbitragem Científica

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Talanta 74 (2008) 1281–1286.pdfdocumento principal364.64 kBAdobe PDFView/Open
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois