|
/
Browsing by Author Nunes, J.T.
Showing results 14 to 22 of 22
Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | Loin and fat quality of Portuguese local Alentejano and Bísaro pigs and their crosses | Martins, J.M.; Albuquerque, A.; Rodrigues, M.J.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R. |
2010 | Physical measures of the carcass and the chemical composition of Longissimus dorsi muscle of Alentejano pigs between 70 and 110 kg LW. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2020 | Portuguese Local pig breeds: genotype effects on meat and fat quality traits | Martins, J.M.; Fialho, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R. |
Feb-2013 | The “montado”: determinant factor affecting the carcass characteristics and the quality of dry cured hams of Alentejano pig | Freitas, A.B.; Neves, J.; Nunes, J.T.; Almeida, J.A. |
2016 | The Ribatejano pig – rebirth of a local pig population? First results | Neves, J.A.; Martins, J.M.; Serrano, A.; Abecassis, I.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.; Albuquerque, A. |
2018 | The Ribatejano pig: Rebirth of a local population? First results on growth, and carcass parameters | Martins, J.M.; Neves, J.; Serrano, A.; Abecasis, I.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R. |
Sep-2012 | UTILIZAÇÃO DE ÓLEO DE GIRASSOL “ALTO OLEICO” NA ALIMENTAÇÂO DE PORCOS ALENTEJANOS: EFEITO SOBRE O CRESCIMENTO E AS CARACTERÍSTICAS DA CARCAÇA | Freitas, A. B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “alto oleico” na alimentação de porcos alentejanos: efeito sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “Alto oleico” na alimentação de porcos Alentejanos: Efeitos sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
Showing results 14 to 22 of 22
|