Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

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2017Gas emission on the poultry productionSousa, F.C.; Tinôco, I.F.F.; Silva, J.N.; Baptista, F.J.; Souza, C.F.; Silva, A.L.
2012Greenhouse Energy Consumption for Rose Production in Different Regions of Portugal: Importance of Set-Points Definition and Energy UsedBaptista, F.J.; San Jose, E.; Guimaraes, A.C.; Navas, L.M.; Meneses, J.F.
2012Greenhouse Energy Consumption for Tomato Production in the Iberian Peninsula CountriesBaptista, F.J.; Silva, A.T.; Navas, L.M.; Guimaraes, A.C.; Meneses, J.F.
2011A Greenhouse Tomato Crop Grey Mould Disease Early Warning SystemNeto, M.; Baptista, F.J.; Navas, L.M.; Ruiz, G.
2017Heating and dehumidification in production greenhouses at northern latitudes: energy useKempkes, F.; de Zwart, H.F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Baptista, F.J.; Giuffrida, F.; Gilli, C.; Stepowska, A.; Stanghellini, C.
2010Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação da uva para vinho – Variedades: Aragonês e Trincadeira.Marques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis Leopoldo; Serrano, João; Baptista, F.J.
5-May-2010Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação de uva para vinho - variedades: Aragonês e TrincadeiraMarques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis; Serrano, João; Baptista, F.J.
2018Mapping greenhouse plastic wastes in the west region of PortugalNanna, M.; Batista, M.T.; Baptista, F.J.; Schettini, E.; Vox, G.
2005Measuring and Modelling Transpiration Versus Evapotranspiration of a Tomato Crop Grown on Soil in a Mediterranean GreenhouseBaptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2013Medição de bem-estar em ovelhas com stress térmico e nutricionalMarques, Rita Isabel Afonso
2016MEDIDAS PARA MINIMIZAR A EMISSÃO DE AMÔNIA NA PRODUÇÃO DE FRANGOS DE CORTE: REVISÃOSousa, F.C.; Tinôco, I.F.F.; Paula, M.O.; Silva, A.L.; Souza, C.F.; Baptista, F.J.; Barbari, M.
2011Modelação do clima em estufa climatizada com sistema de controlo proporcional – Modelo de aquecimentoLouro, M.; Baptista, F.J.; Mourão, I.
2001Natural ventilation of greenhouses. Comparison of measured and predicted ventilation rates.Baptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2008Nocturnal Ventilation For Controling Greenhouse Humidity and Botrytis Cinerea Severity In Unheated Tomato GreenhousesBaptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2012PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND ACCEPTANCE OF JELLY AND NECTAR OF ARAZA AND PAPAYAChaves, M.A.; Soares, R.D.; Baptista, F.J.; Soares, E.C.; Pinto, E.G.; Sacramento, C.K.
2012POTENCIAL DE VÁRIAS TECNOLOGIAS PARA MELHORAR A EFICIÊNCIA ENERGÉTICA NA AGRICULTURABaptista, F.J.; Silva, L.L.; Sousa, A.; Silva, J.R.
2017Potential of different energy saving strategies in heated greenhouseGilli, C.; Kempkes, F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Giuffrida, F.; Baptista, F.J.; Stepowska, A.; Stanghellini, C.
2018Productive performance of broilers at the final stage of breeding submitted to different levels of metabolizable energy in different thermal environmentsOliveira, K.; Ferreira, C.; Tinoco, I.; Andrade, R.; Barbari, M.; Fitas da Cruz, V.; Baptista, F.J.; Vieira, M.F.; Conti, L.; Rossi, G.
2010Quality assurance and assessment frameworks of Biosystems engineering studies in PortugalMarques da Silva, José Rafael; Silva, Luis Leopoldo; Baptista, F.J.; Cruz, Vasco Fitas
2018QUANTIFICAÇÃO DE AMÔNIA EM INSTALAÇÕES DE PRODUÇÃO DE FRANGOS DE CORTE EM CLIMA QUENTESousa, F.C.; Tinoco, I.F.; Baptista, F.J.; Fitas da Cruz, V.; Souza, C.; Silva, A.
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