Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Baptista, F.J.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 43 to 62 of 82
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Forced ventilation and evaporative cooling of waiting and milking areas and its influence on the physiological and production responses of crossbred Holstein × Zebu cowsAmaral, R.S.; Chaves, Modesto; Teodoro, Sônia; Fitas da Cruz, Vasco; Baptista, F.J.
2017Gas emission on the poultry productionSousa, F.C.; Tinôco, I.F.F.; Silva, J.N.; Baptista, F.J.; Souza, C.F.; Silva, A.L.
2012Greenhouse Energy Consumption for Rose Production in Different Regions of Portugal: Importance of Set-Points Definition and Energy UsedBaptista, F.J.; San Jose, E.; Guimaraes, A.C.; Navas, L.M.; Meneses, J.F.
2012Greenhouse Energy Consumption for Tomato Production in the Iberian Peninsula CountriesBaptista, F.J.; Silva, A.T.; Navas, L.M.; Guimaraes, A.C.; Meneses, J.F.
2011A Greenhouse Tomato Crop Grey Mould Disease Early Warning SystemNeto, M.; Baptista, F.J.; Navas, L.M.; Ruiz, G.
2017Heating and dehumidification in production greenhouses at northern latitudes: energy useKempkes, F.; de Zwart, H.F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Baptista, F.J.; Giuffrida, F.; Gilli, C.; Stepowska, A.; Stanghellini, C.
2010Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação da uva para vinho – Variedades: Aragonês e Trincadeira.Marques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis Leopoldo; Serrano, João; Baptista, F.J.
5-May-2010Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação de uva para vinho - variedades: Aragonês e TrincadeiraMarques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis; Serrano, João; Baptista, F.J.
2018Mapping greenhouse plastic wastes in the west region of PortugalNanna, M.; Batista, M.T.; Baptista, F.J.; Schettini, E.; Vox, G.
2005Measuring and Modelling Transpiration Versus Evapotranspiration of a Tomato Crop Grown on Soil in a Mediterranean GreenhouseBaptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2013Medição de bem-estar em ovelhas com stress térmico e nutricionalMarques, Rita Isabel Afonso
2016MEDIDAS PARA MINIMIZAR A EMISSÃO DE AMÔNIA NA PRODUÇÃO DE FRANGOS DE CORTE: REVISÃOSousa, F.C.; Tinôco, I.F.F.; Paula, M.O.; Silva, A.L.; Souza, C.F.; Baptista, F.J.; Barbari, M.
2011Modelação do clima em estufa climatizada com sistema de controlo proporcional – Modelo de aquecimentoLouro, M.; Baptista, F.J.; Mourão, I.
2001Natural ventilation of greenhouses. Comparison of measured and predicted ventilation rates.Baptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2008Nocturnal Ventilation For Controling Greenhouse Humidity and Botrytis Cinerea Severity In Unheated Tomato GreenhousesBaptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F.
2012PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND ACCEPTANCE OF JELLY AND NECTAR OF ARAZA AND PAPAYAChaves, M.A.; Soares, R.D.; Baptista, F.J.; Soares, E.C.; Pinto, E.G.; Sacramento, C.K.
2012POTENCIAL DE VÁRIAS TECNOLOGIAS PARA MELHORAR A EFICIÊNCIA ENERGÉTICA NA AGRICULTURABaptista, F.J.; Silva, L.L.; Sousa, A.; Silva, J.R.
2017Potential of different energy saving strategies in heated greenhouseGilli, C.; Kempkes, F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Giuffrida, F.; Baptista, F.J.; Stepowska, A.; Stanghellini, C.
2018Productive performance of broilers at the final stage of breeding submitted to different levels of metabolizable energy in different thermal environmentsOliveira, K.; Ferreira, C.; Tinoco, I.; Andrade, R.; Barbari, M.; Fitas da Cruz, V.; Baptista, F.J.; Vieira, M.F.; Conti, L.; Rossi, G.
2010Quality assurance and assessment frameworks of Biosystems engineering studies in PortugalMarques da Silva, José Rafael; Silva, Luis Leopoldo; Baptista, F.J.; Cruz, Vasco Fitas
Showing results 43 to 62 of 82

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois