|
/
Browsing by Subject Quality
Showing results 1 to 20 of 108
Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | 1-Methylcyclopropene and lemongrass essential oil nanocoatings effect on the preservation of cold stored ‘Rocha’ pear | Gago, Custódia; Guerreiro, Adriana; Cruz, Sandra; Martins, Nuno; Cabrita, Maria João; Miguel, Maria Graça; Faleiro, Maria Leonar; Antunes, Maria Dulce |
2022 | 1-Metilciclopropene and lemongrass essential oil nanocoatings effects on the preservation of cold stored ‘Rocha’ pears | Gago, Custódia; Guerreiro, Adriana; Cruz, Sandra; Martins, Nuno; Cabrita, Maria João; Miguel, Maria; Faleiro, Maria; Antunes, Maria |
2011 | Análise da satisfação profissional dos técnicos de radiologia: estudo comparativo | Abreu, Sara Catarina Chuva de |
2014 | An Integrated View of the Use of Quality Cost Information, the Improvement of the Quality Management System and Effects on Performance: a Study in Portuguese Companies | Novas, Jorge; Saraiva, Margarida |
2010 | Auditoria da gestão pública: diferenças de expectativas, qualidade e satisfação nas autarquias locais | Ferreira, Elizabete Rosário Mendes Pinto |
2015 | Autoavaliação em escolas do Alentejo: constrangimentos e oportunidades | Gomes, Sónia Cristina da Silva Dias |
26-Jun-2024 | Avaliação da evolução qualitativa das águas subterrâneas em função das alterações de uso do solo e da água na região do Alentejo | Rosa, Luis |
2013 | A avaliação da qualidade do ensino na Universidade de Évora: relatório de experiência profissional | Carvalho, Ana Geraldes de |
2011 | Avaliação da qualidade percebida e satisfação dos clientes na prótese dentária. O caso dos clientes do laboratório Hi-Tec | Santos, Tiago Manuel Martins dos |
2010 | Avaliação da qualidade percebida e satisfação dos utentes duma clínica de radiologia de Lisboa | Magalhães, João Nuno Saraiva de Sá |
2015 | Binomial effects of high isostatic pressure and time on the microbiological, sensory characteristics and lipid composition stability of vacuum packed dry fermented sausages “chouriço” | Alfaia, António; Alfaia, Cristina; Patarata, Luís; Fernandes, Maria J.; Fernandes, Maria H.; Elias, Miguel; Ribeiro, Maria; Fraqueza, Maria |
Mar-2013 | Bologna Paradigm in a Portuguese Polytechnic Institute - The case of the first cycle | Pires, António Ramos; Saraiva, Margarida; Gonçalves, Helena; Duarte, Joana |
6-Mar-2013 | Bologna Paradigm in a Portuguese Polytechnic Institute - The case of the first cycle | Pires, António Ramos; Saraiva, Margarida; Gonçalves, Helena; Duarte, Joana |
12-Jun-2022 | Cabeça de Xara de "Cachena": segurança e qualidade de um novo produto cárneo transformado | Silva, Sofia Isabel Calado da |
Jul-2018 | Collaborative Networking of Researchers in Quality: A Portuguese Case | Pires, A. R.; Saraiva, M.; Rolo, A. |
28-Jan-2021 | A comunicação interna organizacional como instrumento de qualidade: o caso do setor de Enoturismo do Alentejo | Fialho, Carolina Branquinho |
4-Apr-2016 | Conservação de uva de mesa 'Crimson' com recurso a revestimentos edíveis | Rodrigues, Sara Isabel Ricardo |
15-May-2023 | Contribuição para a avaliação de diferentes genótipos de framboesa (Rubus ideaus L.) | Aires, Francisco Dias Duarte Caeiro |
2011 | Contributo para a caracterização do valor nutritivo dos fenos produzidos no Alentejo | Rosalino, Jesuína de Fátima Saloio |
7-Apr-2015 | Contributos da qualidade para as redes de cooperação: aplicação à industria automóvel segundo a abordagem Lean, Ágil, Resiliente e Green-Larg | Alves, Ana Cristina Rodrigues Rolo |
Showing results 1 to 20 of 108
|