|
/
Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.
Showing results 8 to 27 of 96
Issue Date | Title | Author(s) | Feb-2018 | Caracterização e Análise dos Processos Produtivos em Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Feb-2018 | Caracterização e Análise Energética de Empresas Agro-Alimentares | Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Nov-2014 | Caracterização reológica e microstrutural de emulsões água em óleo para uso alimentar | Lima, Gabriela; Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C. |
Nov-2011 | Caracterização reológica e óptica de emulsões alimentares com baixo teor lipídico | Basto de Lima, Gabriela; Correia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C. |
Sep-2012 | Caracterização Reológica e Óptica de Margarinas | Basto de Lima, Gabriela; Correia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C. |
27-Jan-2016 | Characterisation of "Catalão" and "Salsichão" Portuguese traditional sausages with salt reduction | Laranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2016 | Characterisation of “Catalão” and “Salsichão” Portuguese traditional sausages with salt reduction | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luísa Cristina; Fernandes, Maria José; Fernandes, Maria Helena; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel |
Jul-2021 | Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
7-Sep-2014 | Consumers sensory evaluation of melon sweetness and quality | Agulheiro-Santos, A.C.; Rato, A.E.; Laranjo, Marta; Gonçalves, Claudia |
2001 | Determinação de parâmetros de qualidade em melão utilizando métodos reológicos | Agulheiro-Santos, A.C. |
5-Sep-2011 | Determinación del contenido en polifenoles en uva de mesa mediante tecnología NIRS. | Jarén, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Rato, A.E.; Arias, N.; Arazuri, S. |
Jan-2020 | Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic Hydrocarbons | Fraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Jun-2015 | Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’ | Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2017 | EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESA | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C. |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
2022 | Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and texture | Rouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M. |
2012 | Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and Quality | Palma, V.; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.; Lozano, M.; Gónzález, D. |
2012 | EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY. | Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David |
2017 | EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOS | Laranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel |
2016 | EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGES | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel |
Showing results 8 to 27 of 96
|