|
/
Browsing by Author Alvarenga, Nuno
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | 28-Jul-2019 | Application of sensory methodology for comparing cheese made with Cynara cardunculus coagulant and animal rennet. | Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Eliana; Machado, Graça; Freitas, Sandra; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Martins, Pedro; Duarte, Fátima |
Sep-2018 | Characterization of Cynara cardunculus L. flower from Alentejo as a coagulant agent for cheesemaking | Gomes, Sandra; Belo, Teresa; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina Conceição; Cruz, Carla; Bras, Teresa; Duarte, Fátima; Martins, Pedro |
19-Sep-2019 | Efeito do extrato de Cynara cardunculus L. na degradação, hidrólise e perfil de caseínas do Queijo Serpa | Garrido, Ana; Silva, Flavio; Pinheiro, Cristina; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Martins, Pedro; Gomes, Sandra; Duarte, Fátima |
2020 | Evaluation of gas holes in “Queijo de Nisa” PDO cheese using computer vision | Dias, João; Garrido, Ana; Conceicao, Cristina; Gomes, Sandra; Alvarenga, Nuno |
9-Nov-2018 | INFLUÊNCIA DA UTILIZAÇÃO DE DIFERENTES ECÓTIPOS DE Cynara cardunculus L. NAS CARACTERÍSTICAS FÍSICO QUÍMICAS DE QUEIJO ÉVORA DOP | Amaral, Olga; Dias, João; Alvarenga, Nuno; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina; Duarte, Fátima |
27-Jun-2019 | ValBioTecCynara – Economic Enhancement Cynara cardunculus: Natural Variability and its Biotechnological Applications | Conceição, Cristina; Martins, Pedro; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Cruz, carla; Garrido, Ana; Duarte, Fátima; Belo, Ana Teresa; Belo, A.D.F. |
Showing results 1 to 6 of 6
|