Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Neves, J.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 10 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Growth, blood, carcass and meat quality traits from local pig breeds and their crossesMartins, J.M.; Fialho, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.
2019Innovative studies on Alentejano, Bísaro and Ribatejano genotype pigs.Charneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Laranjo, M.; Albuquerque, A.
2020Portuguese Local pig breeds: genotype effects on meat and fat quality traitsMartins, J.M.; Fialho, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.
Feb-2013The “montado”: determinant factor affecting the carcass characteristics and the quality of dry cured hams of Alentejano pigFreitas, A.B.; Neves, J.; Nunes, J.T.; Almeida, J.A.
2018The Ribatejano pig: Rebirth of a local population? First results on growth, and carcass parametersMartins, J.M.; Neves, J.; Serrano, A.; Abecasis, I.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.
Sep-2012UTILIZAÇÃO DE ÓLEO DE GIRASSOL “ALTO OLEICO” NA ALIMENTAÇÂO DE PORCOS ALENTEJANOS: EFEITO SOBRE O CRESCIMENTO E AS CARACTERÍSTICAS DA CARCAÇAFreitas, A. B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2012Utilização de óleo de girassol “alto oleico” na alimentação de porcos alentejanos: efeito sobre o crescimento e as características da carcaça.Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2012Utilização de óleo de girassol “Alto oleico” na alimentação de porcos Alentejanos: Efeitos sobre o crescimento e as características da carcaça.Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
Showing results 10 to 17 of 17

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois