Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Capela e Silva, Fernando

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 30 to 45 of 45
Issue DateTitleAuthor(s)
25-Nov-2019Obesidade Humana e Canina: Factores de RiscoLucena, Sónia; Lavrador, Catarina; Infante, Paulo; Capela e Silva, Fernando; Tvarijonaviciute, Asta; Lamy, Elsa
Oct-2010Osteoblast mechanical stimulation by converse piezoelectric effect.Reis, Joana; Frias, Clara; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Simões, António; Marques, António
2018Research on Saliva Secretion and CompositionLamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Tvarijonaviciute, Asta
2008Salivary Amylase Induction by Tannin-Enriched Diets as a Possible Countermeasure Against Tanninsda Costa, G.; Lamy, E.; Capela e Silva, Fernando; Andersen, J.; Sales Baptista, E.; Coelho, A.V.
2009Sheep and goat saliva proteome analysis: A useful tool for ingestive behavior research?Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa; Costa, G.; Santos, R.; Potes, José; Pereira, Alfredo; Coelho, Ana V.; Sales Baptista, Elvira
2008The Sheep as an Animal Model in Orthopaedic ResearchPotes, J.C.; Reis, J.; Capela e Silva, Fernando; Relvas, C.; Cabrita, A.S.; Simões, J.A.
5-Jul-2011The Bone/ Implant Interface: New Approaches to Old ProblemsReis, Joana
3-Jun-2018The Effect of Breed, Gender, and Acid Stimulation in Dog Saliva ProteomeLucena, Sónia; Coelho, Ana; Capela e Silva, Fernando; Tvarijonaviciute, Asta; Lamy, Elsa
25-Mar-2011The Effect of Tannins on Mediterranean Ruminant Ingestive Behavior: The Role of the Oral CavityLamy, Elsa; Rawel, Harshadrai; Schweigert, Florian J.; Capela e Silva, Fernando; Ferreira, Ana; Costa, Ana Rodrigues; Antunes, Célia; Almeida, André Martinho; Coelho, Ana Varela; Sales-Baptista, Elvira
2018The Importance of Food Perception in Food Choices and NutritionLamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando
Nov-2017The Role of Saliva in Food Sensory Perception: Relevant Knowledge to Design Healthy FoodsLamy, Elsa; Rodrigues, Lénia; Louro, Teresa; Capela e Silva, Fernando
2015The use of n-alkanes as markers of herbage intake by free range turkeysFerraz de Oliveira, Maria; Machado, Graça; Pereira, Alfredo; Infante, Paulo; Freitas, Amadeu; Alves, Fernanda; Capela e Silva, Fernando
15-Apr-2009Utilização da proteómica para compreender o comportamento de ingestãoLamy, E.; Capela e Silva, Fernando; Sales Baptista, E.; Graça, G.; da Costa, G.; Coelho, A.V.
31-Mar-2015Utilização de n-alcanos como marcadores de ingestão de erva em perus de regime extensivoFerraz de Oliveira, Maria; Machado, Graça; Pereira, Alfredo; Infante, Paulo; Freitas, Amadeu Borges; Alves, Fernanda; Capela e Silva, Fernando
2018VARIAÇÕES FISIOLÓGICAS FACE À ACLIMATAÇÃO SAZONAL – ESTUDO EM VACAS LEITEIRAS COM DIFERENTE POTENCIAL LEITEIROSilva, Flávio; Pinheiro, Cristina; Cachucho, Liliana; Matos, C.; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Infante, Paulo; Pereira, Alfredo
27-Jul-2019Which emoticons are in cheese? – a study linking psychological aspects with sensory perceptionGuedes, David; Simões, Carla; Capela e Silva, Fernando; Pinheiro, Cristina; Lucas, Raquel; Tavares, Sofia; Lamy, Elsa
Showing results 30 to 45 of 45

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois