|
/
Browsing by Author Capela e Silva, Fernando
Showing results 22 to 41 of 71
Issue Date | Title | Author(s) | 2005 | Discondroplasia da tíbia como modelo em estudos de mecanobiologia experimental | Capela e Silva, Fernando; Costa Reis, J.; Potes, J.C.; Cabrita, A.S. |
2004 | Discondroplasia da Tíbia em Aves: Avaliação de um Modelo de Patologia Experimental | Capela e Silva, Fernando |
2016 | Distribution and expression of leptin in major salivary glands of a hyperleptinemia animal model | Lucena, Sónia; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa; Fialho, Luisa; Neves, Sandra |
4-May-2022 | Editorial: Animal Poisoning and Biomarkers of Toxicity | Capela e Silva, Fernando; Sousa, A. C.; Pastorinho, M. Ramiro; Mizukawa, H.; Ishizuka, M |
2023 | Editorial: Nutrition and oral biology in health and disease | Capela e Silva, Fernando; Bridge, Gemma; Lamy, Elsa; Castelo, Paula Midori |
2022 | Effect of acclimatisation in physiological parameters of high-yielding dairy cows | Silva, Flávio; Cachucho, Liliana; Matos, Catarina; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Conceição, Cristina; Pereira, Alfredo |
2007 | Effect of prebiotic or probiotic supplementation and ileo rectal anastomosis on intestinal morphology of weaned piglets | Marinho, M.C.; Pinhob, M.A.; Mascarenhas, R.D.; Capela e Silva, Fernando; Lordelo, M.M.; L.F. Cunha, L.F.; Freire, J.P.B. |
8-Jun-2022 | Effect of thermal and chemical treatments used for SARS-COV-2 inactivation in the measurement of saliva analytes | Lamy, Elsa; Rubio, Camila; Carreira, Laura; Capela e Silva, Fernando; Martinez-Subiela, Silvia; Tecles, Fernando; Lopez-Jornet, Pia; Céron, Jose; Tvarijonaviciute, Asta |
2018 | Effects of hyperleptinemia in rat saliva composition, histology and ultrastructure of the major salivary glands | Lamy, Elsa; Neves, S; Ferreira, J; Rodrigues, Lénia; da Costa, G; Cordeiro, C; Fialho, Luisa; Lima, Mónica; Costa, Ana R.; Antunes, Célia M.; Lopes, Orlando; Amado, F; Capela e Silva, Fernando |
Feb-2011 | Estimulação mecânica de células osteoblásticas com filmes piezoeléctricos | Reis, Joana; Frias, Clara; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Simões, José; Marques, António |
Feb-2011 | ESTIMULAÇÃO MECÂNICA NA INTERFACE OSSO/IMPLANTE POR ACTUADORES PIEZOELÉCTRICOS | Reis, Joana; Frias, Clara; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Canto e Castro, Carlos; Botelho, Maria Luísa; Simões, José António; Torres Marques, António |
2004 | Estudo animal de próteses de anca em compósito PEEK-Carbono | Reis, J.C.; Potes, J.C.; Fialho, L.; Capela e Silva, Fernando; Cabrita, A.S.; Marques, A.T.; Simões, J.A. |
27-Jul-2009 | Experimental and Numerical simulation of mechanical actuators coated with PMMA and BoneLike micro particles for bone cells | Frias, Clara; Reis, Joana; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Torres Marques, António; Simões, José António |
2007 | Factores Biomecânicos no Desenvolvimento de Patologias nos Membros Pélvicos em Avicultura Industrial | Capela e Silva, Fernando; Pereira, A.; Costa Reis, J.; Potes, J.C. |
2017 | Food Choices after Bariatric Surgery: Are There Changes in Oral Medium Characteristics and Food Perception? | Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Carmo, Isabel |
2008 | Haematology, genotoxicity, enzymatic activity and histopathology as biomarkers of metal pollution in the shrew Crocidura russula | Sánchez-Chardia, Alejandro; Marques, Carla; Gabriel, S.; Capela e Silva, Fernando; Cabrita, António; López-Fuster, M.J.; Nadal, J.; Mathias, Maria da Luz |
Apr-2021 | How different snacks produce a distinct effect in salivary protein composition | Simões, Carla; Caeiro, Inês; Carreira, Laura; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa |
2021 | How individual variations in the perception of basic tastes and astringency relate with dietary intake and preferences for fruits and vegetables | Louro, Teresa; Simões, Carla; Castelo, Paula; Capela e Silva, Fernando; Luís, Henrique; Moreira, Pedro; Lamy, Elsa |
Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine” | Guedes, David; Simões, Carla; Vlademir, Silva; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
Dec-2019 | How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine”. | Guedes, David; Simões, Carla; Silva, Vlademir; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa |
Showing results 22 to 41 of 71
|