Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Capela e Silva, Fernando

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 69
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Discondroplasia da tíbia como modelo em estudos de mecanobiologia experimentalCapela e Silva, Fernando; Costa Reis, J.; Potes, J.C.; Cabrita, A.S.
2004Discondroplasia da Tíbia em Aves: Avaliação de um Modelo de Patologia ExperimentalCapela e Silva, Fernando
2016Distribution and expression of leptin in major salivary glands of a hyperleptinemia animal modelLucena, Sónia; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa; Fialho, Luisa; Neves, Sandra
4-May-2022Editorial: Animal Poisoning and Biomarkers of ToxicityCapela e Silva, Fernando; Sousa, A. C.; Pastorinho, M. Ramiro; Mizukawa, H.; Ishizuka, M
2023Editorial: Nutrition and oral biology in health and diseaseCapela e Silva, Fernando; Bridge, Gemma; Lamy, Elsa; Castelo, Paula Midori
2022Effect of acclimatisation in physiological parameters of high-yielding dairy cowsSilva, Flávio; Cachucho, Liliana; Matos, Catarina; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Conceição, Cristina; Pereira, Alfredo
2007Effect of prebiotic or probiotic supplementation and ileo rectal anastomosis on intestinal morphology of weaned pigletsMarinho, M.C.; Pinhob, M.A.; Mascarenhas, R.D.; Capela e Silva, Fernando; Lordelo, M.M.; L.F. Cunha, L.F.; Freire, J.P.B.
8-Jun-2022Effect of thermal and chemical treatments used for SARS-COV-2 inactivation in the measurement of saliva analytesLamy, Elsa; Rubio, Camila; Carreira, Laura; Capela e Silva, Fernando; Martinez-Subiela, Silvia; Tecles, Fernando; Lopez-Jornet, Pia; Céron, Jose; Tvarijonaviciute, Asta
2018Effects of hyperleptinemia in rat saliva composition, histology and ultrastructure of the major salivary glandsLamy, Elsa; Neves, S; Ferreira, J; Rodrigues, Lénia; da Costa, G; Cordeiro, C; Fialho, Luisa; Lima, Mónica; Costa, Ana R.; Antunes, Célia M.; Lopes, Orlando; Amado, F; Capela e Silva, Fernando
Feb-2011Estimulação mecânica de células osteoblásticas com filmes piezoeléctricosReis, Joana; Frias, Clara; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Simões, José; Marques, António
Feb-2011ESTIMULAÇÃO MECÂNICA NA INTERFACE OSSO/IMPLANTE POR ACTUADORES PIEZOELÉCTRICOSReis, Joana; Frias, Clara; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Canto e Castro, Carlos; Botelho, Maria Luísa; Simões, José António; Torres Marques, António
2004Estudo animal de próteses de anca em compósito PEEK-CarbonoReis, J.C.; Potes, J.C.; Fialho, L.; Capela e Silva, Fernando; Cabrita, A.S.; Marques, A.T.; Simões, J.A.
27-Jul-2009Experimental and Numerical simulation of mechanical actuators coated with PMMA and BoneLike micro particles for bone cellsFrias, Clara; Reis, Joana; Capela e Silva, Fernando; Potes, José; Torres Marques, António; Simões, José António
2007Factores Biomecânicos no Desenvolvimento de Patologias nos Membros Pélvicos em Avicultura IndustrialCapela e Silva, Fernando; Pereira, A.; Costa Reis, J.; Potes, J.C.
2017Food Choices after Bariatric Surgery: Are There Changes in Oral Medium Characteristics and Food Perception?Lamy, Elsa; Capela e Silva, Fernando; Carmo, Isabel
2008Haematology, genotoxicity, enzymatic activity and histopathology as biomarkers of metal pollution in the shrew Crocidura russulaSánchez-Chardia, Alejandro; Marques, Carla; Gabriel, S.; Capela e Silva, Fernando; Cabrita, António; López-Fuster, M.J.; Nadal, J.; Mathias, Maria da Luz
Apr-2021How different snacks produce a distinct effect in salivary protein compositionSimões, Carla; Caeiro, Inês; Carreira, Laura; Capela e Silva, Fernando; Lamy, Elsa
2021How individual variations in the perception of basic tastes and astringency relate with dietary intake and preferences for fruits and vegetablesLouro, Teresa; Simões, Carla; Castelo, Paula; Capela e Silva, Fernando; Luís, Henrique; Moreira, Pedro; Lamy, Elsa
Dec-2019How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine”Guedes, David; Simões, Carla; Vlademir, Silva; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa
Dec-2019How menu description change consumer perception about traditional gastronomy: the case of the Portuguese “Alentejo cuisine”.Guedes, David; Simões, Carla; Silva, Vlademir; Pinheiro, Cristina; Capela e Silva, Fernando; Tavares, Sofia; Lucas, Maria Raquel; Lamy, Elsa
Showing results 21 to 40 of 69

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois