Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Subject HPLC-DAD

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Avaliação do contéudo fenólico durante a maturação em uvas tintas produzidas no AlentejoRouxinol, M. Inês; Vestia, J.; Martins, M. Rosário; Barroso, João M.; Rato, A. Elisa
2010Compostos fenólicos em aparas de madeira para uso enológicoVieira, Margarida Costa Barrancos
2011Contribuição para a caracterização varietal da casta touriga nacional em vinhos do AlentejoGaspar, Luís Manuel Serrano
25-Nov-2016Determinação das principais antocianinas em castas tintas no AlentejoRouxinol, Maria Inês Silva Caçador Pereira
May-2016Evaluation of the evolution of the anthocyanins profile in red wine grape varieties in AlentejoRouxinol, Maria; Véstia, Joana; Ferreira, Helena; Martins, M.Rosário; Rato, A.E.; Barroso, J.M.
2009HPLC-DAD Quantification of Phenolic Compounds Contributing to the Antioxidant Activity of Maclura pomifera, Ficus carica and Ficus elastica ExtractsTeixeira, Dora; Canelas, Vera; Canto, Ana; Teixeira, Jorge; Dias, Cristina
Jan-2008Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compoundsCabrita, Maria João; Torres, Maria; Palma, Vera; Alves, Elisabete; Patão, Raquel; Costa Freitas, Ana Maria
14-Dec-2017Influência da aplicação de magnésio ao solo no perfil em aminoácidos de vinhos tintosAldeano, Ana Sofia Costa
2011Phenolic Acids, Phenolic Aldehydes and Furanic Derivatives in Oak Chips: American vs. French OaksCabrita, M.J.; Barrocas Dias, C.; Costa Freitas, A.M.
2007Use of solid-supported liquid-liquid extraction in the analysis of polyphenols in wineNave, Frederico; Cabrita, Maria Joao; Teixeira da Costa, Cristina
Showing results 1 to 10 of 10

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois