/
Browsing by Author Rocha, João M.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) | 2016 | EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGES | Laranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel |
Jun-2012 | Ensino de Enfermagem de Reabilitação em Portugal 1965-1987 | Bule, Maria José; Fernandes, Manuel Agostinho Matos; Pires, Elsa; Rocha, João M. |
Dec-2012 | Percursos de formação: Enfermagem de reabilitação em Portugal 1965-1987 | Bule, Maria José; Fernandes, Manuel Agostinho Matos; Pires, Elsa; Rocha, João M. |
2016 | Quality improvement of traditional dry fermented sausages based on innovative technological strategies | Rocha, João M.; Elias, Miguel N. |
Showing results 1 to 4 of 4
|