Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Ricardo-Rodrigues, S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
8-May-2020Autochthonous starter cultures are able to reduce biogenic amines in a traditional protuguese smoked fermented sausageDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
2021"Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysisPotes, Maria Eduarda; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
2021"Cachena" a bovine rustic Portuguese extensively reared autochthonous breed: meat texture analysisPotes, M.E.; Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
Jul-2021Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
Jun-2015Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2017EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESARicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C.
2022Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and textureRouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
2022Establishing tenderness threshold of beef using instrumental and consumer sensory evaluationRicardo-Rodrigues, S.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
31-Mar-2021Estudo da textura das drupéolas em diferentes genótipos de framboesaAgulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Serranito, A.; Luz, F.; Brás de Oliveira, P.
2022Fresh Bovine Meat: Sensory and instrumental evaluation of tenderness.Ricardo-Rodrigues, S.; Temporão, S.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
3-Feb-2022Influência do estado de maturação na qualidade de cereja ‘Sweetheart’Ricardo-Rodrigues, S.; Agostinho, J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
23-Jun-2022Methods for quality evaluation of sweet cherryRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
9-Dec-2021New and sustainable trends in food packaging: edible packagingRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
4-Mar-2022Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopyAgulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R.
28-Oct-2021Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânicaLaranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M.
Jan-2022Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
15-Jun-2022Table Grapes: There Is More to Vitiviniculture than Wine…Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.
12-Dec-2022What are seedless table grapes?Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Serranito, M.I.; Rouxinol, A.C.; Agulheiro-Santos
Showing results 1 to 20 of 20

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois