|
/
Browsing by Author Martin, L.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | Backfat transcriptome of castrated and intact Alentejano pigs fed commercial and fibre-rich experimental diets | Garrido, N.; Albuquerque, A.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
2022 | Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistema | Martin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2021 | ECO-PIG - Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistema | Martin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2023 | Efeito de uma dieta rica em fibra no crescimento, características da carcaça e composição da gordura de machos inteiros e castrados de raça suína Alentejana criados ao ar livre: resultados preliminares | Martins, J.M.; Charneca, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
2022 | Effect of a new high fibre feed on blood biochemistry of outdoor finished male local pigs | Martins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Martin, L. |
2023 | Influence of Sex and a High-Fiber Diet on the Gut Microbiome of Alentejano Pigs Raised to Heavy Weights | Albuquerque, A.; Garrido, N.; Charneca, R.; Egas, C.; Martin, L.; Ramos, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Martins, J.M. |
2022 | Modelo de otimização para um alimento composto de acabamento de suínos autóctones: um estudo de caso no âmbito do projeto ECO-PIG | Martin, L.; Ressureição, S.; Amaral, F.; Silva, D.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2022 | Outdoor finishing of intact male pigs of local breed on a high fibre diet: effects on growth, carcass, and some meat quality traits | Martins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
2022 | The ECO-PIG project: Use of a new high fibre feed for outdoor finishing of intact male local pigs | Martins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
Showing results 1 to 9 of 9
|