|
/
Browsing by Author Lamy, E.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) | 2022 | Alimentação saudável e sustentável: o papel da Dieta Mediterrânica | Lamy, E.; Conceição, C.; Lucas, MR.; Capela e Silva, F |
2013 | Assessing foraging strategies of herbivores in Mediterranean oak woodlands: a review of key issues and selected methodologies. | Ferraz de Oliveira, M.I.; Lamy, E.; Bugalho, M.N.; Vaz, M; Pinheiro, C; Abreu, M.C.; Capela e Silva, F.; Sales-Baptista, E. |
Oct-2013 | Autenticidade de Queijos: Métodos instrumentais e sensoriais. Jornadas Téncicas de Biocontrol: Nuevas Tecnologias en seguridadd y calidadad de los productos lácteos, Cáceres, Spain ( apresentação oral por convite) | Pinheiro, C.; Lamy, E.; Machado, G |
Nov-2014 | Biomarkers for seasonal heat stress | Pinheiro, C.; Lamy, E.; Pereira, A.M.F. |
Nov-2016 | O Cardo -Um recurso de endógeno elevado valor acrescentado | Brás, T.; Parreira, P.; Paulino, A.; Ferro, A.; Fernandes, M.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Carvalho, M.; Ramoa, S.; Nozes, P.; Lage, P.; Costa, I.; Regato, M.; Belo, A.; Louro, A.; Gomes, S.; Galito, E.; Cruz, C.; Pinheiro, C.; Lamy, E.; Machado, G.; Simões, P.; Belo, A.D.F.; Barros, M.; Rosa, N.; Barracosa, P.; Silvestre, A.; Neves, L.; Crespo, J.; Duarte, M. |
2008 | Comparison of Electrophoretic Protein Profiles from Sheep and Goat Parotid Saliva | Lamy, E.; da Costa, G.; Capela e Silva, Fernando; Potes, J.C.; Coelho, A.V.; Sales Baptista, E. |
Jun-2018 | Cynara Cardunculus : Use in Cheesemaking and Pharmaceutical Applications | Conceição, C.; Martins, A.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Lamy, E.; Garrido, L.; Gomes, S.; Freitas, S.; Belo, T.; Brás, T.; Paulino, A.; Duarte, F. |
2022 | Editorial: Models for Oral Biology Research. | Capela e Silva, F.; Lamy, E. |
May-2013 | Influence of taste sensitivity in diet choices and obesity among children. | Lamy, E.; Pinheiro, C.; Costa, A.R.; Rodrigues, L; Antunes, CM |
6-Nov-2018 | Proteolysis of PDO Serpa cheese made with Cynara Cardunculus L ecotypes during ripening | Pinheiro, C.; Garrido, A.; Lage, P.; Lamy, E.; Rodrigues, L.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Martins, A.; Duarte, F. |
2008 | Salivary Amylase Induction by Tannin-Enriched Diets as a Possible Countermeasure Against Tannins | da Costa, G.; Lamy, E.; Capela e Silva, Fernando; Andersen, J.; Sales Baptista, E.; Coelho, A.V. |
Mar-2018 | The acclimatisation process in dairy cows with different milk yield potential - searching for reliable biomarkers | Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Matos, C.; Geraldo, A.; Lamy, E.; Silva, F.; Infante, P.; Pereira, A. |
15-Apr-2009 | Utilização da proteómica para compreender o comportamento de ingestão | Lamy, E.; Capela e Silva, Fernando; Sales Baptista, E.; Graça, G.; da Costa, G.; Coelho, A.V. |
2012 | Variations in salivary function in a rodent model of pre-diabetes | Rodrigues, Lénia; Mouta, R.; Barra, C.; Costa, A. R.; Silva, F. C. e; Lopes, O.; Lima, M.; Antunes, C.; Lamy, E. |
Showing results 1 to 14 of 14
|