|
/
Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.
Showing results 65 to 84 of 96
Issue Date | Title | Author(s) | 9-Dec-2021 | New and sustainable trends in food packaging: edible packaging | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
4-Mar-2022 | Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopy | Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R. |
Jan-2016 | peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos Essenciais | Campos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2012 | Physico-chemical and sensorial characteristics evolution of vacum packaged Iberian dry-cured ham stored at refrigerated temperature | Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, Maria João; Barreto, António |
Aug-2013 | PORTUGUESE TRADITIONAL SAUSAGE, ALHEIRA, MADE WITH DIFFRENT MEAT: SENSORY EVALUATION AND TEXTURE | Elias, Miguel; Mota, F.; Fraqueza, M.J.; Barreto, A.S.; Agulheiro-Santos, A.C. |
18-Aug-2013 | Portuguese traditional sausage, Alheira, made with diffrent meat: sensory evaluation and texture. | Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Sep-2011 | Qualidade pós-colheita de diferentes cultivares de morango, | Agulheiro-Santos, A.C.; Barreto, Paula |
2017 | Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork. | Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J. |
2012 | Quality Evaluation of ‘Sunburst’ Cherries Harvested at Different | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J. |
2012 | QUALITY EVALUATION OF 'SUNBURST' CHERRIES HARVESTED AT DIFFERENT RIPENESS STAGES . | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, Vera; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João |
23-Jun-2013 | Quality of cherry ‘Sweetheart’ from different regions of Portugal and Spain (Cova da Beira, Portalegre and Valle del Jerte). | Agulheiro-Santos, A.C.; Rato, A.E.; Miguel-Pintado, Cristina; Antunes, P.; Resende, M.; Velardo Micharet, B.; Tapia García, I.M.; Ayuso Yuste, M.C.; Bernalte García, M.J. |
28-Dec-2020 | Quality of nonmeat ingredients used in the manufacturing of traditional dry-cured pork sausages | Elias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Carrascosa, A. |
Feb-2014 | QUALITY OF 'SWEETHEART' CHERRY UNDER DIFFERENT STORAGE CONDITIONS | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, Vera; Rato, A.E.; Machado, Maria da Graça; Lozano, Mercedes; Goncalez-Gomez, David |
2010 | Quality of two tomato cultivars grown under different agronomical conditios. | Agulheiro-Santos, A.C.; Bernalte, Maria Josefa; Lozano, Mercedes; Machado, Francisco; Sinogas, Ana |
Oct-2017 | Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de orégano | Fernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E. |
19-Apr-2012 | Rheological properties of foods; Chapter 2: Physical Properties of Foods: Novel Measurement Techniques and Applications | Agulheiro-Santos, A.C. |
21-May-2021 | Rubus occidentalis – A Framboesa Preta Como progenitora de Programas de Melhoramento da Framboesa Vermelha | Senra, S.; Mota, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Luz, F.; Bras de Oliveira, P. |
Oct-2014 | Salt reduction has no negative effects on the sensorial acceptability of traditional dry-fermented sausages from Alentejo, Portugal | Laranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M. |
23-Sep-2021 | SSR-Based Analysis of Genetic Diversity and Structure of Sweet Cherry (Prunus avium L.) from 19 Countries in Europe | Barreneche, T.; Concepción, M.C.; Blouin-Delmas, M.; Ordidge, M.; Nybon, H.; Lacis, G.; Feldmane, D.; Sedlak, J.; Meland, M.; Kaldmae, H.; Kahu, K.; Bekefi, Z.; Stanivucovic, S.; Duric, G.; Hofer, M.; Galik, M.; Schuller, E.; Spomberger, A,; Sirbu, S.; Drougodi, P.; Agulheiro-Santos, A.C.; Kodad, O.; Vokurka, A.; Lateur, M.; Fernandez, F.; Giovannini, D.; Quero-Garcia, J. |
Showing results 65 to 84 of 96
|