|
/
Browsing by Subject HPLC-DAD
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) | 2017 | Avaliação do contéudo fenólico durante a maturação em uvas tintas produzidas no Alentejo | Rouxinol, M. Inês; Vestia, J.; Martins, M. Rosário; Barroso, João M.; Rato, A. Elisa |
2010 | Compostos fenólicos em aparas de madeira para uso enológico | Vieira, Margarida Costa Barrancos |
2011 | Contribuição para a caracterização varietal da casta touriga nacional em vinhos do Alentejo | Gaspar, Luís Manuel Serrano |
25-Nov-2016 | Determinação das principais antocianinas em castas tintas no Alentejo | Rouxinol, Maria Inês Silva Caçador Pereira |
2023 | Different SO2 Doses and the Impact on Amino Acid and Volatile Profiles of WhiteWines | Almeida Santos, Catia; Pereira, Catarina; Martins, Nuno; Cabrita, Maria João; Gomes da Silva, Marco |
May-2016 | Evaluation of the evolution of the anthocyanins profile in red wine grape varieties in Alentejo | Rouxinol, Maria; Véstia, Joana; Ferreira, Helena; Martins, M.Rosário; Rato, A.E.; Barroso, J.M. |
2009 | HPLC-DAD Quantification of Phenolic Compounds Contributing to the Antioxidant Activity of Maclura pomifera, Ficus carica and Ficus elastica Extracts | Teixeira, Dora; Canelas, Vera; Canto, Ana; Teixeira, Jorge; Dias, Cristina |
Jan-2008 | Impact of malolactic fermentation on low molecular weight phenolic compounds | Cabrita, Maria João; Torres, Maria; Palma, Vera; Alves, Elisabete; Patão, Raquel; Costa Freitas, Ana Maria |
14-Dec-2017 | Influência da aplicação de magnésio ao solo no perfil em aminoácidos de vinhos tintos | Aldeano, Ana Sofia Costa |
2011 | Phenolic Acids, Phenolic Aldehydes and Furanic Derivatives in Oak Chips: American vs. French Oaks | Cabrita, M.J.; Barrocas Dias, C.; Costa Freitas, A.M. |
2007 | Use of solid-supported liquid-liquid extraction in the analysis of polyphenols in wine | Nave, Frederico; Cabrita, Maria Joao; Teixeira da Costa, Cristina |
Showing results 1 to 11 of 11
|