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Browsing by Author Baptista, F.J.
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Issue Date | Title | Author(s) | 2012 | Greenhouse Energy Consumption for Tomato Production in the Iberian Peninsula Countries | Baptista, F.J.; Silva, A.T.; Navas, L.M.; Guimaraes, A.C.; Meneses, J.F. |
2011 | A Greenhouse Tomato Crop Grey Mould Disease Early Warning System | Neto, M.; Baptista, F.J.; Navas, L.M.; Ruiz, G. |
2017 | Heating and dehumidification in production greenhouses at northern latitudes: energy use | Kempkes, F.; de Zwart, H.F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Baptista, F.J.; Giuffrida, F.; Gilli, C.; Stepowska, A.; Stanghellini, C. |
2023 | Impact of the New Energy Context on the Feasibility of Solar Water Heating Systems in the Agri-Food Industry | Perdigones, A.; Baptista, F.J.; Garcia, J.L.; Benavente, R. M.; Mazarrón, F.R. |
2022 | Influence of the Diffusivity and Transmittance of a Plastic Greenhouse Cover on the Development of Fungal Diseases in a Cucumber Crop | Ávalos-Sánchez, E.; Moreno-Teruel, M.; Molina-Aiz, F.; Lópes-Martínez, A.; Peña-Fernández, A.; Baptista, F.J.; Valera-Martínez, D. |
2010 | Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação da uva para vinho – Variedades: Aragonês e Trincadeira. | Marques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis Leopoldo; Serrano, João; Baptista, F.J. |
5-May-2010 | Influência da temperatura do ar na variabilidade espacial e temporal da maturação de uva para vinho - variedades: Aragonês e Trincadeira | Marques da Silva, José Rafael; Mesquita, Paulo; Sousa, Adélia; Silva, Luis; Serrano, João; Baptista, F.J. |
2022 | Innovative PLF Tool to Assess Growing-Finishing Pigs’ Welfare | Cruz, V.; Rico, J.C.; Coelho, D.; Baptista, F.J. |
2021 | Low Tunnels inside Mediterranean Greenhouses: Effects on Air/Soil Temperature and Humidity | López-Martínez, A.; Molina-Aiz, F.D.; Moreno-Teruel, M.A.; Peña-Fernández, A.; Baptista, F.J.; Valera-Martínez, D.L. |
2018 | Mapping greenhouse plastic wastes in the west region of Portugal | Nanna, M.; Batista, M.T.; Baptista, F.J.; Schettini, E.; Vox, G. |
2005 | Measuring and Modelling Transpiration Versus Evapotranspiration of a Tomato Crop Grown on Soil in a Mediterranean Greenhouse | Baptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F. |
2013 | Medição de bem-estar em ovelhas com stress térmico e nutricional | Marques, Rita Isabel Afonso |
2016 | MEDIDAS PARA MINIMIZAR A EMISSÃO DE AMÔNIA NA PRODUÇÃO DE FRANGOS DE CORTE: REVISÃO | Sousa, F.C.; Tinôco, I.F.F.; Paula, M.O.; Silva, A.L.; Souza, C.F.; Baptista, F.J.; Barbari, M. |
2011 | Modelação do clima em estufa climatizada com sistema de controlo proporcional – Modelo de aquecimento | Louro, M.; Baptista, F.J.; Mourão, I. |
2001 | Natural ventilation of greenhouses. Comparison of measured and predicted ventilation rates. | Baptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F. |
2008 | Nocturnal Ventilation For Controling Greenhouse Humidity and Botrytis Cinerea Severity In Unheated Tomato Greenhouses | Baptista, F.J.; Bailey, B.J.; Meneses, J.F. |
2012 | PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND ACCEPTANCE OF JELLY AND NECTAR OF ARAZA AND PAPAYA | Chaves, M.A.; Soares, R.D.; Baptista, F.J.; Soares, E.C.; Pinto, E.G.; Sacramento, C.K. |
2012 | POTENCIAL DE VÁRIAS TECNOLOGIAS PARA MELHORAR A EFICIÊNCIA ENERGÉTICA NA AGRICULTURA | Baptista, F.J.; Silva, L.L.; Sousa, A.; Silva, J.R. |
2023 | Potential for Ammonia Generation and Emission in Broiler Production Facilities in Brazil | Sousa, F.C.; Tinôco, I.F.; Cruz, V.; Barbari, M.; Saraz, J.; Silva, A.L.; Coelho, D.; Baptista, F.J. |
2017 | Potential of different energy saving strategies in heated greenhouse | Gilli, C.; Kempkes, F.; Munoz, P.; Montero, J.I.; Giuffrida, F.; Baptista, F.J.; Stepowska, A.; Stanghellini, C. |
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