|
/
Browsing by Author Pinheiro, C.
Showing results 6 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) | Dec-2013 | Estudio de la aplicación de Alta Presión Hidrostática sobre quesos ibéricos (torta del Casar y queso de Évora): efecto en las características fisicoquímicas y sensoriales durante la maduración y la vida útil | Pinheiro, C. |
May-2013 | Estudo preliminar aos níveis de eliminação em ovinos das raças merina branca e merina preta por estrongilídeos gastrointestinais . | Veronesa, J.; Bettencourt, CMV; Pinheiro, C.; Castro, J.L.; Padre, L. N. |
27-Aug-2018 | Heat tolerance or extensive ability to acclimate | Geraldo, A.; Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Capela-Silva, F; Infante, P.; Pereira, A. |
May-2013 | Influence of taste sensitivity in diet choices and obesity among children. | Lamy, E.; Pinheiro, C.; Costa, A.R.; Rodrigues, L; Antunes, CM |
6-Oct-2015 | Milk beta-hydroxybutyrate and urea as a tool for fast diagnosis of bovine feeding strategies and welfare. | Pinheiro, C.; Geraldo, A.M.; Vaz, P; Moreira, R.; Pinto, S.; Pereira, A. |
6-Nov-2018 | Proteolysis of PDO Serpa cheese made with Cynara Cardunculus L ecotypes during ripening | Pinheiro, C.; Garrido, A.; Lage, P.; Lamy, E.; Rodrigues, L.; Alvarenga, N.; Dias, J.; Martins, A.; Duarte, F. |
Dec-2013 | Relatório técnico sobre requesitos técnicos para a análise sensorial do Queijo de Évora , no âmbito dos requesitos técnicos para os laboratórios de análise sensorial, tendo como referencial a NP EN ISO/IEC 17025 e a sua adequação EA-4/09 – Acreditation for Sensory Testing Laboratories | Pinheiro, C.; Machado, G. |
Mar-2018 | The acclimatisation process in dairy cows with different milk yield potential - searching for reliable biomarkers | Silva, F.; Pinheiro, C.; Cachucho, L.; Matos, C.; Geraldo, A.; Lamy, E.; Silva, F.; Infante, P.; Pereira, A. |
Showing results 6 to 13 of 13
|