Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Martins, J.M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 22 to 41 of 88
Issue DateTitleAuthor(s)
Feb-2021Describing variability in pig (Sus scrofa) genes coding for receptors and priming proteins involved in coronavirus infections: towards a One Health perspective in conservation and selection of animal genetic resourcesBovo, S.; Schiavo, G.; Ribani, A.; Utzeri, V.J.; Taurisano, V.; Ballana, M.; Muñoz, M.; Alves, E.; Araújo, J.P.; Bozzi, R.; Charneca, R.; Di Palma, F.; Etherington, G.; Fernandez, A.I.; García, F.; García-Casco, J.; Karolyi, D.; Gallo, M.; Gvozdanović, K.; Martins, J.M.; Mercat, M.-J.; Núñez, Y.; Quintanilla, R.; Radović, Č.; Razmaite, V.; Riquet, J.; Savić, R.; Škrlep, M.; Usai, G.; Zimmer, C.; Ovilo, C.; Fontanesi, L.
2022Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistemaMartin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2007Desenvolvimento do tecido adiposo e muscular em suínos de raça AlentejanaFreitas, A.B.; Neves, J.A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2018Determination of fatty acid groups in intramuscular fat of various local pig breeds by FT-NIRSBozzi, R.; Parrini, S.; Crovetti, A.; Pugliese, C.; Bonelli, A.; Gasparini, S.; Karolyi, D.; Martins, J.M.; Garcia-Casco, J.M.; Panella-Riera, N.; Nieto, R.; Petig, M.; Izquierdo, M.; Razmaite, V.; Kusec, I.D.; Araújo, J.P.; Candek-Potokar, M.; Lebret, B.
2004Dietary raw peas (Pisum sativum L.) reduce plasma total and LDL cholesterol and hepatic esterified cholesterol in intact and ileo-rectal anastomosed pigs fed cholesterol-rich dietsMartins, J.M.; Riottot, M.; de Abreu, M.C.; Lança, M.J.; Viegas-Crespo, A.M.; Almeida, J.A.; Freire, J.B.; Bento, O.
2004Dietary Raw Peas (Pisum sativum L.) Reduce Plasma Total and LDL Cholesterol and Hepatic Esterified Cholesterol in Intact and Ileorectal Anastomosed Pigs Fed Cholesterol-Rich Diets.Martins, J.M.; Riottot, M.; Abreu, M.C. de; Lança, M.J.; Viegas-Crespo, A.M.; Almeida, J.A.; Freire, J.B.; Bento, O.P.
2020Differentially expressed genes involved in lipid metabolism in the muscle tissue of Alentejano and Bísaro pig breedsAlbuquerque, A.; Félix, M.R.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
Apr-2018Diversidad genética de las razas porcinas ibérica y alentejana mediante el genotipado de variantes genéticas en genes mayores y genes candidatosMuñoz, Maria; Bozzi, R.; Crovetti, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Fernández, A.; Fontanesi, L.; Garcia-Casco, J.M.; Óvilo, C.
2018Diversity across major and candidate genes in European local pig breedsMuñoz, M.; Bozzi, R.; García, F.; Núñez, Y.; Geraci, C.; Crovetti, J.; García-Casco, J.; Alves, E.; Skrlep, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Quintanilla, R.; Tibau, J.; Kusec, G.; Djurkin-Kusec, I.; Mercat, M.J.; Riquet, J.; Estellé, J.; Zimmer, C.; Razmaite, V.; Araujo, J.P.; Radovic, C.; Savic, R.; Karolyi, D.; Gallo, M.; Candek-Potokar, M.; Fontanesi, L.; Fernandéz, A.I.; Óvilo, C.
2021ECO-PIG - Desenvolvimento de uma mistura alimentar inovadora para acabamento de machos de raças de suínos autóctones, ao ar livre, com benefício para a qualidade da carne e para a sustentabilidade do sistemaMartin, L.; Silva, D.; Ramos, A.; Santos, S.; Costa, F.; Marmelo, C.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2023Efeito de uma dieta rica em fibra no crescimento, características da carcaça e composição da gordura de machos inteiros e castrados de raça suína Alentejana criados ao ar livre: resultados preliminaresMartins, J.M.; Charneca, R.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Freitas, A.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
2022Effect of a new high fibre feed on blood biochemistry of outdoor finished male local pigsMartins, J.M.; Charneca, R.; Varino, R.; Albuquerque, A.; Freitas, A.; Neves, J.; Marmelo, C.; Costa, F.; Ramos, A.; Martin, L.
2009Effect of betaine intake on muscle and backfat characteristics of pigs.Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A.B.
2010Effect of betaine on growth performance and carcass composition of Alentejano pig breed.Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2007Effects of a high-fat diet on growth performances and carcass characteristics of Alentejano pigs.Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Nunes, J.T.; Martins, J.M.
2007Effects of body weight and rearing system on total lipids and cholesterol concentration of fresh m. semimembranosus and subcutaneous fat from Alentejano pigsMartins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T.
2007Effects of body weight on some blood plasma parameters of pigs from the Alentejano breedMartins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T.
2004Effects of ileo-rectal anastomosis on cholesterol metabolism in pigs fed either casein or extruded soya beansBento, Ofélia P.; Martins, J.M.; Lança, M.J.; de Abreu, Manuel C.; Viegas-Crespo, A.M.; Freire, João P.B.; Almeida, José A.A.; Riottot, M.
2019Effects of physical activity on blood, growth and carcass parameters of the Alentejano pigMartins, J.M.; Silva, D.; Albuquerque, A.; Neves, J.; Charneca, R.; Freitas, A.
2018El cruce Alentejano x Bísaro: un estudio en TREASURECharneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Elias, M.; Laranjo, M.; Bento, P.; Silva, D.; Paixim, H.; Mendes, S.
Showing results 22 to 41 of 88

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois