Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Laranjo, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 37 to 56 of 69
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Identification of differentially expressed key genes of Longissimus lumborum samples from Portuguese Alentejano and Bísaro local pig breedsAlbuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; Lopéz-García, A.; Ballesteros, J.; García, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
1-May-2020Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage.Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.
3-Feb-2022Influência do estado de maturação na qualidade de cereja ‘Sweetheart’Ricardo-Rodrigues, S.; Agostinho, J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
2019Innovative studies on Alentejano, Bísaro and Ribatejano genotype pigs.Charneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J.; Laranjo, M.; Albuquerque, A.
18-Oct-2018LAMELAR CORNEAL TRANSPLANTATION IN A DOG FOR SURGICAL TREATMENT OF CORNEA DEEP ULCER WITH DESCEMETOCELE.Guimarães, T.; Cardoso, K.; Laranjo, M.; Alexandre, N.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLAGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
23-Jun-2022Methods for quality evaluation of sweet cherryRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
9-Dec-2021New and sustainable trends in food packaging: edible packagingRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
4-Mar-2022Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopyAgulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R.
18-Oct-2018Orientation in the diagnosis of intraocular neoplasia, through intraocular fine needle aspiration (IFNA)Guimarães, T.; Cardoso, K.; Laranjo, M.; Alexandre, N.
28-Oct-2021Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânicaLaranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M.
2017Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork.Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J.
28-Dec-2020Quality of nonmeat ingredients used in the manufacturing of traditional dry-cured pork sausagesElias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Carrascosa, A.
Oct-2017Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de oréganoFernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E.
Showing results 37 to 56 of 69

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois