Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Freitas, A.B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 17 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
Feb-2013The “montado”: determinant factor affecting the carcass characteristics and the quality of dry cured hams of Alentejano pigFreitas, A.B.; Neves, J.; Nunes, J.T.; Almeida, J.A.
2012Utilização de óleo de girassol “alto oleico” na alimentação de porcos alentejanos: efeito sobre o crescimento e as características da carcaça.Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2012Utilização de óleo de girassol “Alto oleico” na alimentação de porcos Alentejanos: Efeitos sobre o crescimento e as características da carcaça.Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
Showing results 17 to 19 of 19

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois