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Browsing by Author Freitas, A.B.
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Issue Date | Title | Author(s) | 2010 | Physical measures of the carcass and the chemical composition of Longissimus dorsi muscle of Alentejano pigs between 70 and 110 kg LW. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2009 | Physicochemical characteristics of muscles from free-range reared pigs. | Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A.B. |
2006 | O sistema agro-silvo-pastoril da raça suína alentejana. | Freitas, A.B.; Neves, J.A.; Martins, J.M. |
Feb-2013 | The “montado”: determinant factor affecting the carcass characteristics and the quality of dry cured hams of Alentejano pig | Freitas, A.B.; Neves, J.; Nunes, J.T.; Almeida, J.A. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “alto oleico” na alimentação de porcos alentejanos: efeito sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2012 | Utilização de óleo de girassol “Alto oleico” na alimentação de porcos Alentejanos: Efeitos sobre o crescimento e as características da carcaça. | Freitas, A.B.; Neves, J.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
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