|
/
Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.
Showing results 56 to 75 of 96
Issue Date | Title | Author(s) | Jun-2016 | Leaf water potential and sap flow as indicators of water stress in Crimson ‘seedless’ grapevines under different irrigation strategies | Shahidian, Shakib; Valverde, Pedro; Coelho, Renato; Agulheiro-Santos, A.C.; Vaz, Margarida; Rato, A.E.; Serrano, João Manuel; Rodrigues, Sara |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLA | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
Jun-2018 | Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEO | Gândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
2022 | Maturação em seco de carne de bovino da raça Cachena | Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M. |
23-Jun-2022 | Methods for quality evaluation of sweet cherry | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
9-Dec-2021 | New and sustainable trends in food packaging: edible packaging | Ricardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C. |
4-Mar-2022 | Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopy | Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R. |
Jan-2016 | peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos Essenciais | Campos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C. |
2012 | Physico-chemical and sensorial characteristics evolution of vacum packaged Iberian dry-cured ham stored at refrigerated temperature | Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, Maria João; Barreto, António |
Aug-2013 | PORTUGUESE TRADITIONAL SAUSAGE, ALHEIRA, MADE WITH DIFFRENT MEAT: SENSORY EVALUATION AND TEXTURE | Elias, Miguel; Mota, F.; Fraqueza, M.J.; Barreto, A.S.; Agulheiro-Santos, A.C. |
18-Aug-2013 | Portuguese traditional sausage, Alheira, made with diffrent meat: sensory evaluation and texture. | Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C. |
28-Oct-2021 | Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânica | Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M. |
Sep-2011 | Qualidade pós-colheita de diferentes cultivares de morango, | Agulheiro-Santos, A.C.; Barreto, Paula |
2017 | Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork. | Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J. |
2012 | Quality Evaluation of ‘Sunburst’ Cherries Harvested at Different | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J. |
2012 | QUALITY EVALUATION OF 'SUNBURST' CHERRIES HARVESTED AT DIFFERENT RIPENESS STAGES . | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, Vera; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João |
Showing results 56 to 75 of 96
|