Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Garrido, Ana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
7-Jun-2019Academic Research on cattle’s acclimatisation process.Silva, Flavio; Conceição, Cristina; Cachucho, Liliana; Matos, Catarina; Garrido, Ana; Geraldo, Ana; Lamy, Elsa; Infante, Paulo; Pereira, Alfredo
2020Análise sensorial de alimentos:Fundamentos e Aplicações Curso IIConceicao, Cristina; Garrido, Ana
9-May-2018Análise sensorial dos alimentos: determinantes da cadeia de produção do leite e queijo de ovelha.Pinheiro, Cristina; Garrido, Ana; Machado, Graça
28-Jul-2019Application of sensory methodology for comparing cheese made with Cynara cardunculus coagulant and animal rennet.Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Eliana; Machado, Graça; Freitas, Sandra; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Martins, Pedro; Duarte, Fátima
19-Sep-2019Efeito do extrato de Cynara cardunculus L. na degradação, hidrólise e perfil de caseínas do Queijo SerpaGarrido, Ana; Silva, Flavio; Pinheiro, Cristina; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Lage, Patricia; Martins, Pedro; Gomes, Sandra; Duarte, Fátima
2020Evaluation of gas holes in “Queijo de Nisa” PDO cheese using computer visionDias, João; Garrido, Ana; Conceicao, Cristina; Gomes, Sandra; Alvarenga, Nuno
7-Jun-2019Évora cheese production systems: teaching and learning with a university-enterprise cooperation.Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Graça; Potes, Eduarda
19-Sep-2019INCLUSION OF ROCKROSE AND QUEBRACHO CONDENSED TANNINS EXTRACTS IN DAIRY GOAT DIETS – INFLUENCE ON THE PRODUCTION, CHEMICAL COMPOSITION AND FATTY ACID PROFILE OF MILKGurreiro, Olinda; Soldado, David; Fialho, Leticia; Cachuco, Leliana; Garrido, Ana; Francisco, Alexandra; Jeronimo, Eliana
2020Manual de formação ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS: FUNDAMENTOS E APLICAÇÕES CURSOIConceição, Cristina; Garrido, Ana
7-Jun-2019A Master’s Degree research: Proteomic approach on ewe’s cheese.Garrido, Ana; Silva, Flavio; Conceição, Cristina; Freitas, Sofia; Lamy, Elsa
30-Oct-2015OBSERVATORIO TERRITORIAL Y AMBIENTAL ALENTEJO, EXTREMADURA, CENTRO (OTALEX C): DE GIS A IDE.Cabezas, José; Fernández, Luis; Ramírez, Beatriz; Ramos, Victoriano; Batista, Teresa; Carriço, Cristina; Mateus, Júlio; Lopes, Hugo; Pinto-Gomes, Carlos; Mendes, Paula; Ceballos, Fernando; Caballero, Carmen; Rodriguez, P.; Cuarto, Puerto; Soriano, Marcos; Álvarez, Rafael; Flores, Eva; Mayo, V.; Aparicio, A.; Vivas, Pedro; Pavo, M.; Garrido, Ana; Patricio, Joana; Serra, Luis; Hernandéz, F.; Rodriguez, M.; De La Calle, N.; Gamero, U.; Fatuarte, P.; Pérez, M.; Lagar, D.; Martín, E.; Carreira, Duarte; Reis, Sara; Quinta-Nova, Luis; Fernández, Paulo; Roque, Natália; Cabaceira, Susete
2011O sistema de Indicadores do Projecto OTALEX IICarriço, Cristina; Batista, Teresa; Duran, Marta; Lopes, Hugo; Garrido, Ana; Vaquero, Víctor; Flores, Eva
7-Jun-2019Teaching and Learning beyond-the-books: Dairy Farm experiences.Silva, Flavio; Garrido, Ana; Conceição, Cristina
7-Jun-2019Teaching and Learning beyond-the-books: Dairy Farm experiences.Silva, Flavio; Garrido, Ana; Conceição, Cristina
27-Aug-2018Urea-PAGE patterns of PDO Évora cheese manufactured with Cynara cardunculus L. ecotypesPinheiro, Cristina Conceição; Garrido, Ana; Freitas, Sofia; Lamy, Elsa; Duarte, Fátima
27-Jun-2019ValBioTecCynara – Economic Enhancement Cynara cardunculus: Natural Variability and its Biotechnological ApplicationsConceição, Cristina; Martins, Pedro; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Cruz, carla; Garrido, Ana; Duarte, Fátima; Belo, Ana Teresa; Belo, A.D.F.
Showing results 1 to 16 of 16

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois