Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

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2019Alentejano and Bísaro pigs and their crosses: genotype effect on loin traitsMartins, J.M.; Albuquerque, A.; Fialho, R.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R.
2019Alentejano pigCharneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J. Tirapicos; Paixim, H.; Bento, P.; Batorek-Lukač, N.
2008Alpha-tocopherol content on the semimembranosus muscle of Alentejano pigs reared in intensive and extensive conditions.Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2007As leguminosas como alimentos funcionais: o caso das dislipidémias e das doenças cardiovasculares.Martins, J.M.; Bento, O.P.
2021Avaliação morfo-funcional linear do cavalo Puro Sangue Lusitano com recurso à Tabela Padrão: Em que consiste e para que serveMateus, M.P.; Ralão, J.; Vicente, A.; Martins, J.M.; Carolino, N.
2022Backfat transcriptome of castrated and intact Alentejano pigs fed commercial and fibre-rich experimental dietsGarrido, N.; Albuquerque, A.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L.
2005Betaine supplementation vs. exercise: effects on glucose, protein, urea and lipid plasma parameters from Alentejano pigs.Martins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T.
1991O búfalo de águaMartins, J.M.
2006Características do presunto de porco de raça alentejana engordado em sistema agro-silvo-pastoril.Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.
2005Características físico-químicas do músculo Biceps femoralis de porcos de raça alentejana.Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Bento, P.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
1993Cassava root meal as an energy source for dairy cattle.Martins, J.M.; Nunes, A.F.; André, J.L.; Vaz Portugal, A.
2001Chapter 41. Faecal and ileal digestibility of casein- and soybean-based diets in growing pigs.Martins, J.M.; Abreu, M.C. de; Bento, O.; Salgado, P.; Freire, J.P.B.
2004Chemical and physical characteristics of fresh subcutaneous fat from alentejano pig breed.Neves, J.A.; Eusébio, I.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
Sep-2012CHEMICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS OF M. PSOAS MAIOR FROM ALENTEJANO PIGS AT A VARIOUS LIVE WEIGTHSNeves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A.
2012Chemical and physical characteristics of m. Psoas major from Alentejano pigs at different live weights.Neves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A.
2019Comparative RNAseq analysis of backfat tissue from local pig breeds.Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Ý.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2019Comparative transcriptomic analysis of dorsal subcutaneous fat from Portuguese local pig breedsAlbuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Ballesteros, J.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2020Comparative Transcriptomic Analysis of Subcutaneous Adipose Tissue from Local Pig BreedsAlbuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; López-Garcia, A.; García, F.; Félix, M.R.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M.
2018Composição da carcaça e caracterização físico-química de músculo de porco Alentejano acabado em montanheira – resultados preliminaresCachucho, L.; Albuquerque, A.; Usié, A.; Leão, C.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Gaspar, D.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, M.; Jerónimo, E.
2012Composição química do lombo curado: efeito da matéria-prima.Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A.
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