|
/
Browsing by Author Martins, J.M.
Showing results 1 to 20 of 88
Issue Date | Title | Author(s) | 2019 | Alentejano and Bísaro pigs and their crosses: genotype effect on loin traits | Martins, J.M.; Albuquerque, A.; Fialho, R.; Neves, J.; Freitas, A.; Nunes, J.T.; Charneca, R. |
2019 | Alentejano pig | Charneca, R.; Martins, J.M.; Freitas, A.; Neves, J.; Nunes, J. Tirapicos; Paixim, H.; Bento, P.; Batorek-Lukač, N. |
2008 | Alpha-tocopherol content on the semimembranosus muscle of Alentejano pigs reared in intensive and extensive conditions. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
2007 | As leguminosas como alimentos funcionais: o caso das dislipidémias e das doenças cardiovasculares. | Martins, J.M.; Bento, O.P. |
2021 | Avaliação morfo-funcional linear do cavalo Puro Sangue Lusitano com recurso à Tabela Padrão: Em que consiste e para que serve | Mateus, M.P.; Ralão, J.; Vicente, A.; Martins, J.M.; Carolino, N. |
2022 | Backfat transcriptome of castrated and intact Alentejano pigs fed commercial and fibre-rich experimental diets | Garrido, N.; Albuquerque, A.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Costa, F.; Marmelo, C.; Ramos, A.; Martin, L. |
2005 | Betaine supplementation vs. exercise: effects on glucose, protein, urea and lipid plasma parameters from Alentejano pigs. | Martins, J.M.; Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Nunes, J.T. |
1991 | O búfalo de água | Martins, J.M. |
2006 | Características do presunto de porco de raça alentejana engordado em sistema agro-silvo-pastoril. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M. |
2005 | Características físico-químicas do músculo Biceps femoralis de porcos de raça alentejana. | Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Bento, P.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
1993 | Cassava root meal as an energy source for dairy cattle. | Martins, J.M.; Nunes, A.F.; André, J.L.; Vaz Portugal, A. |
2001 | Chapter 41. Faecal and ileal digestibility of casein- and soybean-based diets in growing pigs. | Martins, J.M.; Abreu, M.C. de; Bento, O.; Salgado, P.; Freire, J.P.B. |
2004 | Chemical and physical characteristics of fresh subcutaneous fat from alentejano pig breed. | Neves, J.A.; Eusébio, I.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T. |
Sep-2012 | CHEMICAL AND PHYSICAL CHARACTERISTICS OF M. PSOAS MAIOR FROM ALENTEJANO PIGS AT A VARIOUS LIVE WEIGTHS | Neves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
2012 | Chemical and physical characteristics of m. Psoas major from Alentejano pigs at different live weights. | Neves, J.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
2019 | Comparative RNAseq analysis of backfat tissue from local pig breeds. | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Ý.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2019 | Comparative transcriptomic analysis of dorsal subcutaneous fat from Portuguese local pig breeds | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; Lopez-Garcia, A.; Ballesteros, J.; Garcia, F.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2020 | Comparative Transcriptomic Analysis of Subcutaneous Adipose Tissue from Local Pig Breeds | Albuquerque, A.; Óvilo, C.; Núñez, Y.; Benítez, R.; López-Garcia, A.; García, F.; Félix, M.R.; Laranjo, M.; Charneca, R.; Martins, J.M. |
2018 | Composição da carcaça e caracterização físico-química de músculo de porco Alentejano acabado em montanheira – resultados preliminares | Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Usié, A.; Leão, C.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Gaspar, D.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, M.; Jerónimo, E. |
2012 | Composição química do lombo curado: efeito da matéria-prima. | Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A. |
Showing results 1 to 20 of 88
|