|
/
Browsing by Author Machado, Graça
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) | 9-May-2018 | Análise sensorial dos alimentos: determinantes da cadeia de produção do leite e queijo de ovelha. | Pinheiro, Cristina; Garrido, Ana; Machado, Graça |
28-Jul-2019 | Application of sensory methodology for comparing cheese made with Cynara cardunculus coagulant and animal rennet. | Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Eliana; Machado, Graça; Freitas, Sandra; Alvarenga, Nuno; Dias, João; Martins, Pedro; Duarte, Fátima |
Jun-2018 | Cheese: Food Perception and Food Choice | Rodrigues, Lénia; Machado, Graça; Pinheiro, Cristina |
2012 | EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY. | Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David |
7-Jun-2019 | Évora cheese production systems: teaching and learning with a university-enterprise cooperation. | Conceição, Cristina; Silva, Flavio; Garrido, Ana; Machado, Graça; Potes, Eduarda |
2012 | QUALITY EVALUATION OF 'SUNBURST' CHERRIES HARVESTED AT DIFFERENT RIPENESS STAGES . | Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, Vera; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João |
Sep-2016 | Spatial variability of the nutritive value of the main feeding resources of Montado and Dehesa | Ferraz-de-Oliveira, Maria Isabel; Machado, Graça; Guiomar, Nuno; Cabeza, Maria; Garcia, Susana; Tejerina, David; Sales-Baptista, Elvira |
2015 | The use of n-alkanes as markers of herbage intake by free range turkeys | Ferraz de Oliveira, Maria; Machado, Graça; Pereira, Alfredo; Infante, Paulo; Freitas, Amadeu; Alves, Fernanda; Capela e Silva, Fernando |
31-Mar-2015 | Utilização de n-alcanos como marcadores de ingestão de erva em perus de regime extensivo | Ferraz de Oliveira, Maria; Machado, Graça; Pereira, Alfredo; Infante, Paulo; Freitas, Amadeu Borges; Alves, Fernanda; Capela e Silva, Fernando |
Showing results 1 to 9 of 9
|