|
/
Browsing by Author Gaspar, D.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) | 2018 | Composição da carcaça e caracterização físico-química de músculo de porco Alentejano acabado em montanheira – resultados preliminares | Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Usié, A.; Leão, C.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Gaspar, D.; Martins, J.M.; Charneca, R.; Ramos, M.; Jerónimo, E. |
2020 | Whole Genome Analysis of Alentejano Pigs with Contrasting Meat Quality Phenotypes | Usié, A.; Magalhães, H.; Leão, C.; Gaspar, D.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Jerónimo, E.; Ramos, M. |
Jan-2020 | Whole Genome Analysis of Alentejano Pigs with Contrasting Meat Quality Phenotypes | Usié, A.; Magalhães, H.; Leão, C.; Gaspar, D.; Meireles, B.; Barbosa, P.; Cachucho, L.; Albuquerque, A.; Charneca, R.; Martins, J.M.; Jerónimo, L.; Ramos, M. |
Showing results 1 to 3 of 3
|