Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

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2008Perigos sanitários veiculados pelos alimentosPotes, M.E.
Oct-2008Plano de Estudo Epidemiológico do Porco Alentejano e CruzadoQueiroga, M. C.; Branco, Sandra; Sepulveda, Francisco; Cortes, Helder; Padre, Ludovina; Morais Pinto, António J; Potes, M.E.
28-Oct-2021Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânicaLaranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M.
Jun-2013Qualidade do Leite de OvelhaQueiroga, M. C.; Potes, M.E.
Oct-2014Qualidade e Segurança Alimentar em unidades fabris produtoras de enchidos no AlentejoLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Soares, P.; Torres, M.; Elias, M.
Nov-2008Qualidade higiénica do leite de ovelha e relação com o estado sanitário da glândula mamáriaPotes, M.E.; Queiroga, M. C.
2005Qualidade Higio-sanitária e Química do leite e queijo da cabra SerpentinaPotes, M.E.; Pinheiro, Cristina Maria; Babo, Helena; Cavaco, Nelson; Cachatra, António; Fialho, João
28-Dec-2020Quality of nonmeat ingredients used in the manufacturing of traditional dry-cured pork sausagesElias, M.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Carrascosa, A.
Oct-2017Queso fresco Alentejano de cabra con aceite esencial de oréganoFernandez-Léon, A.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, E.
26-Apr-2019Role of Starter Cultures on the safety of fermented meat productsLaranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
Oct-2014Safety conditions and native microbial flora of three processing units in Alentejo , PortugalLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Elias, M.
Oct-2014Salt reduction has no negative effects on the sensorial acceptability of traditional dry-fermented sausages from Alentejo, PortugalLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M.
30-May-2013Segurança Alimentar: Controlo de Agentes Patogénicos no PresuntoPotes, M.E.
2007Segurança Alimentar em Produtos TradicionaisPotes, M.E.
2022Segurança de Moluscos Bivalves VivosAngelino, A.S.; Jardim, A; Lucena, S.; Potes, M.E.
Oct-2019Shelf-life extension and quality improvement of a Portuguese traditional ready-to-eat meat product with vinegarLaranjo, M.; Potes, M.E.; Gomes, A.; Véstia, J.; Garcia, R.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
Jan-2022Staphylococcus spp. and Lactobacillus sakei Starters with High Level of Inoculation and an Extended Fermentation Step Improve Safety of Fermented SausagesDias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M.
2022The added value of aged beefRicardo-Rodrigues, S; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
Oct-2014The calibre effect on two traditional dry fermented sausages from Alentejo, Portugal, made from the same doughLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Fraqueza, M.J; Elias, M.
2-Apr-2014The Effect of starter Cultures on the Portuguese Traditional Sausage "Paio do Alentejo" in Terms of its Sensory and Textural Characteristics and Polycyclic Aromatic Hydrocarbons ProfileElias, M; Potes, M.E.; Roseiro, L.C.; Santos, C; Gomes, A; Agulheiro-Santos, A.C.
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