Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 56 to 75 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2016Leaf water potential and sap flow as indicators of water stress in Crimson ‘seedless’ grapevines under different irrigation strategiesShahidian, Shakib; Valverde, Pedro; Coelho, Renato; Agulheiro-Santos, A.C.; Vaz, Margarida; Rato, A.E.; Serrano, João Manuel; Rodrigues, Sara
Jun-2018Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLAGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
23-Jun-2022Methods for quality evaluation of sweet cherryRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
9-Dec-2021New and sustainable trends in food packaging: edible packagingRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
4-Mar-2022Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopyAgulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R.
Jan-2016peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos EssenciaisCampos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2012Physico-chemical and sensorial characteristics evolution of vacum packaged Iberian dry-cured ham stored at refrigerated temperatureElias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, Maria João; Barreto, António
Aug-2013PORTUGUESE TRADITIONAL SAUSAGE, ALHEIRA, MADE WITH DIFFRENT MEAT: SENSORY EVALUATION AND TEXTUREElias, Miguel; Mota, F.; Fraqueza, M.J.; Barreto, A.S.; Agulheiro-Santos, A.C.
18-Aug-2013Portuguese traditional sausage, Alheira, made with diffrent meat: sensory evaluation and texture.Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C.
28-Oct-2021Promoção da sustentabilidade na indústria agro-alimentar através da redução do desperdício alimentar: contributo da dieta mediterrânicaLaranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Elias, M.
Sep-2011Qualidade pós-colheita de diferentes cultivares de morango,Agulheiro-Santos, A.C.; Barreto, Paula
2017Quality and acceptability of dry fermented sausages prepared with low value pork.Alves, S.P.; Fernandes, M.J.; Bessa, R.J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.; Fraqueza, M.J.
2012Quality Evaluation of ‘Sunburst’ Cherries Harvested at DifferentAgulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.
2012QUALITY EVALUATION OF 'SUNBURST' CHERRIES HARVESTED AT DIFFERENT RIPENESS STAGES .Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, Vera; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João
Showing results 56 to 75 of 96

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois