Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 48 to 67 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
1-May-2020Impact of a 25% salt reduction on the microbial load, texture and sensory attributes of a traditional dry-cured sausage.Elias, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.
8-Sep-2016Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texture and sensory profile in traditional blood dry-cured sausagesLaranjo, Marta; Gomes, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J.; Garcia, R.; Rocha, J.M.; Roseiro, L.C; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2017Impact of salt reduction on biogenic amines, fatty acids, microbiota, texure and sensory profile in traditional blood dry-cured sausagesLaranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria João; Garcia, Raquel; Rocha, João Miguel; Roseiro, Luisa Cristina; Fernandes, Maria José; Fraqueza, Maria João; Elias, Miguel
Feb-2011Improving quality in Iberian ”Chouriço grosso” using autochthonous starter cultures.Elias, Miguel; Agulheiro-Santos, A.C.; Carrascosa, Alfonso
2012INFLUENCE OF CELL WALL CALCIUM CONTENT IN FRUIT FIRMNESS DURING THE RIPENING OF PLUMS (PRUNUS DOMESTICA L.).Rato, A.E.; Nunes, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Barroso, J.M.; Coimbra, M.A.; Riquelme, F.
2010Influence of Cell Wall Calcium Content in FruitFirmness during the Ripening of Plums (Prunus domestica L.)Rato, A.E.; Nunes, Claudia; Agulheiro-Santos, A.C.; Barroso, João; Riquelme, Fernando; Coimbra, Manuel
2014Influence of Soil and Irrigation Management on the Quality of Seedless Crimson Table GrapesCoelho, R; Agulheiro-Santos, A.C.; Shahidian, S; Vaz, M; Rato, A.E.; Vieira, F; Valverde, P
3-Feb-2022Influência do estado de maturação na qualidade de cereja ‘Sweetheart’Ricardo-Rodrigues, S.; Agostinho, J.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
Jun-2016Leaf water potential and sap flow as indicators of water stress in Crimson ‘seedless’ grapevines under different irrigation strategiesShahidian, Shakib; Valverde, Pedro; Coelho, Renato; Agulheiro-Santos, A.C.; Vaz, Margarida; Rato, A.E.; Serrano, João Manuel; Rodrigues, Sara
Jun-2018Manual da Ferramenta para a optimização da gestão da produção - CONFIGURAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da gestão da produção - HORTOFRUTÍCOLAGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da Produção - LÁCTEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da Ferramenta para a Optimização da Gestão da produção - PANIFICAÇÃOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Jun-2018Manual da ferramenta para a optimização da produção - CÁRNEOGândara, J.; Andrade, L.P.; Pinheiro, R.; Paiva, T.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Pereira, C.D.; Soares, C.D.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Nunes, J.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
2022Maturação em seco de carne de bovino da raça CachenaRicardo-Rodrigues, S.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Elias, M.
23-Jun-2022Methods for quality evaluation of sweet cherryRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
9-Dec-2021New and sustainable trends in food packaging: edible packagingRicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
4-Mar-2022Non-destructive prediction of total soluble solids in strawberry using near infrared spectroscopyAgulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Ricardo-Rodrigues, S.; Melgão, C.; Velasquez, R.
Jan-2016peouenosfrutos 17 pós-colheita Conservação de Morangos com utilização de Óleos EssenciaisCampos, Tiago; Barreto, Sergio; Queiros, Rui; Ricardo-Rodrigues, Sara; Felix, Maria Rosario; Laranjo, Marta; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
Showing results 48 to 67 of 96

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois