Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Author Agulheiro-Santos, A.C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 17 to 36 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2001Determinação de parâmetros de qualidade em melão utilizando métodos reológicosAgulheiro-Santos, A.C.
5-Sep-2011Determinación del contenido en polifenoles en uva de mesa mediante tecnología NIRS.Jarén, C.; Agulheiro-Santos, A.C.; Palma, V.; Rato, A.E.; Arias, N.; Arazuri, S.
Jan-2020Dry‐Cured Meat Products According to the Smoking Regime: Process Optimization to Control Polycyclic Aromatic HydrocarbonsFraqueza, M.J.; Laranjo, M.; Alves, S.; Fernandes, M.H; Agulheiro-Santos, A.C.; Fernandes, M.J.; Potes, M.E.; Elias, M.
Jun-2015Efecto de la zona de producción sobre la calidad y funcionalidad de cerezas ‘Sweetheart’Velardo, B.; Miguel, C.; Serradilla, M.J.; Rodriguez, M. J.; Ayuso, M. C.; Bernalte, M. J.; Resende, M.; Paulo, L.; Antunes, P.; Ruza, D; Ricardo-Rodrigues, S.; Rato, A.E.; Agulheiro-Santos, A.C.
2017EFEITO DO QUITOSANO E ÁCIDO ACÉTICO NA CONSERVAÇÃO DE UVA DE MESARicardo-Rodrigues, S.; Laranjo, M.; Martins, P.; Rato, A.E.; Shahidian, S.; Vaz, M.; Coelho, R.; Valverde, P.; Viera, F.; Agulheiro-Santos, A.C.
Jan-2018Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausageDias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
2022Effect of clove essential oil coating in pork meat conservation and textureRouxinol, M.I.; Galveias, A.; Ricardo-Rodrigues, S.; Soares, P.C.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Elias, M.
2012Effect of Different Storage Conditions on Nutritional and QualityPalma, V.; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, G.; Rato, A.E.; Cabrita, M.J.; Lozano, M.; Gónzález, D.
2012EFFECT OF DIFFERENT STORAGE CONDITIONS ON NUTRITIONAL AND QUALITY PARAMETERS OF 'SWEETHEART' CHERRY.Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.; Machado, Graça; Rato, A.E.; Cabrita, Maria João; Lozano, Mercedes; Gonzalez, David
2017EFFECT OF GENOTYPE AND SALT CONCENTRATION ON THE QUALITY OF PORTUGUESE TRADITIONAL PAIOSLaranjo, Marta; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Rodrigues, Sara; Véstia, Joana; Charneca, Rui; Elias, Miguel
2016EFFECT OF SALT REDUCTION ON THE SAFETY AND STABILITY OF TRADITIONAL BLOOD DRY-CURED SAUSAGESLaranjo, Marta; Gomes, Ana; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, Maria J.; Garcia, Raquel; Rocha, João M.; Roseiro, Luísa C.; Fernandes, Maria J.; Fraqueza, Maria J.; Elias, Miguel
21-Oct-2014Effect of storage on physical-chemical properties and phenolics of sweet cherry from São Julião region.Agulheiro-Santos, A.C.; Vieira, Fabiana; Gonzalez, David; Lozano, Mercedes; Palma, Vera; Rato, A.E.
Sep-2015Effects of genotype, salt content and calibre on quality of traditional dry-fermented sausagesLaranjo, Marta; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Cabrita, M.J; Garcia, R.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
Nov-2019Essential oils of aromatic and medicinal plants play a role in food safetyLaranjo, M.; Férnandez-Léon, A.; Agulheiro-Santos, A.C.; Potes, M.E.; Elias, M.
2022Establishing tenderness threshold of beef using instrumental and consumer sensory evaluationRicardo-Rodrigues, S.; Agulheiro-Santos, A.C.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.
31-Mar-2021Estudo da textura das drupéolas em diferentes genótipos de framboesaAgulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Serranito, A.; Luz, F.; Brás de Oliveira, P.
30-Nov-2012Estudo do comportamento reológicoe da microestrutura de emulsões alimentares água/óleo.Basto de Lima, Gabriela; Corrieia Diogo, António; Agulheiro-Santos, A.C.
23-Jun-2013Evaluation of different postharvest conditions to preserve the amount of bioactive compounds, physicochemical quality parameters and sensory attributes of ‘Sweetheart’ cherries.González-Gómez ., David; Bernalte Garcia, Maria Josefa; Ayuso Yuste, M.Conception; Fernández León, M.Fernanda; Rato, A.E.; Palma, Vera; Agulheiro-Santos, A.C.
2022Fresh Bovine Meat: Sensory and instrumental evaluation of tenderness.Ricardo-Rodrigues, S.; Temporão, S.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Elias, M.; Agulheiro-Santos, A.C.
Oct-2018Guia de Boas Práticas - Gestão de Consumos Energéticos - Sector dos Produtos CárneosAndrade, L.P.; Nunes, J.; Paiva, T.; Pereira, C.D.; Pinheiro, R.; Gaspar, P.D.; Elias, M.; Soares, C.D.; Gândara, J.; Henriques, M.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Santos, F.C.; Silva, P.D.; Coutinho, P.; Carneiro, J.; Rodrigues, J.V.; Velho, M.V.; Araújo, M.A.; Ribeiro, M.; Santos, J.; Matias, J.
Showing results 17 to 36 of 96

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois