Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Subject cheese

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
14-May-2014Cheese sensory evaluationPinheiro, Pinheiro C; Lamy, Lamy, E; Machado, Machado, G
30-May-2014Electronic nose and sensory analysis: applications to the study of ewe and goat cheeses. Nariz electrónica y análisis sensorial: aplicaciones al estudio de quesos de oveja y cabraPinheiro, Pinheiro, C; Dias, Dias, C; Dias, Dias, L
9-Nov-2018INFLUÊNCIA DA UTILIZAÇÃO DE DIFERENTES ECÓTIPOS DE Cynara cardunculus L. NAS CARACTERÍSTICAS FÍSICO QUÍMICAS DE QUEIJO ÉVORA DOPAmaral, Olga; Dias, João; Alvarenga, Nuno; Lage, Patricia; Pinheiro, Cristina; Duarte, Fátima
27-Aug-2018Urea-PAGE patterns of PDO Évora cheese manufactured with Cynara cardunculus L. ecotypesPinheiro, Cristina Conceição; Garrido, Ana; Freitas, Sofia; Lamy, Elsa; Duarte, Fátima
Showing results 1 to 4 of 4

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois