Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Subject Meat quality

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
7-Apr-2022Caracterização do modo de produção biológico e seu efeito na qualidade de carcaça e da carne de suínosLaginha, Lourenço Maia Sanches
30-Jun-2020Estudo da caracteristica físico-químicas do musculo peitoral maior em frango do campo vs. industrialSantos, Marta dos
2010Physical measures of the carcass and the chemical composition of Longissimus dorsi muscle of Alentejano pigs between 70 and 110 kg LW.Neves, J.A.; Freitas, A.B.; Martins, J.M.; Nunes, J.T.
2009Physicochemical characteristics of muscles from free-range reared pigs.Neves, J.A.; Martins, J.M.; Freitas, A.B.
Showing results 1 to 4 of 4

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois