|
/
Browsing by Subject Listeria monocytogenes
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | Jan-2018 | Addition of vinegar to extend the shelf-life of "Cabeça de Xara" | Laranjo, M.; Potes, M.E; Véstia, J.; Gomes, A.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
19-Mar-2020 | Avaliação da segurança química e microbiológica de enchidos curados do Alentejo | Conceição, Sara Margarida Prates da |
2012 | Clínica de espécies pecuárias: revisão bibliográfica sobre listeriose e desenvolvimento de um caso clínico de listeriose encefálica em caprinos | Valente, Eleutério |
Jul-2021 | Co-Inoculation with Staphylococcus equorum and Lactobacillus sakei Reduces Vasoactive Biogenic Amines in Traditional Dry-Cured Sausages | Dias, I.; Laranjo, M.; Potes, M.E.; Agulheiro-Santos, A.C.; Ricardo-Rodrigues, S.; Fialho, A.R.; Véstia, J.; Fraqueza, M.J.; Oliveira, M.; Elias, M. |
2013 | Prevalência de Listeria mocytogenes em produtos lácteos | Dias, Mariana Marques Dinis |
Oct-2019 | Shelf-life extension and quality improvement of a Portuguese traditional ready-to-eat meat product with vinegar | Laranjo, M.; Potes, M.E.; Gomes, A.; Véstia, J.; Garcia, R.; Fernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
Showing results 1 to 6 of 6
|