Repositorio Digital de Publicacoes Cientificas da Universidade de Evora /

Browsing by Subject Aminas biogénicas

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
Jan-2018Addition of vinegar to extend the shelf-life of "Cabeça de Xara"Laranjo, M.; Potes, M.E; Véstia, J.; Gomes, A.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
19-Mar-2020Avaliação da segurança química e microbiológica de enchidos curados do AlentejoConceição, Sara Margarida Prates da
Jan-2018Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausageDias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M.
14-Dec-2017Influência da aplicação de magnésio ao solo no perfil em aminoácidos de vinhos tintosAldeano, Ana Sofia Costa
Showing results 1 to 4 of 4

 

Dspace Dspace
DSpace Software, version 1.6.2 Copyright © 2002-2008 MIT and Hewlett-Packard - Feedback
UEvora B-On Curriculum DeGois