/
Browsing by Subject Aminas biogénicas
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) | Jan-2018 | Addition of vinegar to extend the shelf-life of "Cabeça de Xara" | Laranjo, M.; Potes, M.E; Véstia, J.; Gomes, A.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
19-Mar-2020 | Avaliação da segurança química e microbiológica de enchidos curados do Alentejo | Conceição, Sara Margarida Prates da |
Jan-2018 | Effect of autochthonous starter cultures in the production of "Paio", a traditional Portugese dry-cured sausage | Dias, I.; Laranjo, M.; Fialho, R.; Potes, M.E.; Véstia, J.; Agulheiro-Santos, A.C.; Fraqueza, M.J.; Elias, M. |
14-Dec-2017 | Influência da aplicação de magnésio ao solo no perfil em aminoácidos de vinhos tintos | Aldeano, Ana Sofia Costa |
Showing results 1 to 4 of 4
|